U zocht op: organisatie bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Aalst Travel Buro

Vlaanderenstraat 11 -9300Aalst

Aalst Travel Buro bestaat sinds 1978 en is nog een van de weinige reiskantoren die geen deel uitmaakt van een of andere groepering of consortium. Bij ATB wordt de klant nog echt als belangrijk aanzien en service geven is dan ook voor ons principieel,

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Yellow-red Kv Mechelen

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

KV Mechelen is de legendarische voetbalploeg uit de Belgische eerste klasse. Kom op Malinwa kijken naar je favoriete clubiconen!

Eventboosting

Begijnenstraat 39 -2800Mechelen

Concept building, teasing campaigns & event management

Double M.p.

Leireken 1 -1745Opwijk

usic Maestro Please, ofwel Double MP, is een team professionals en creatievelingen dat u een all-in service levert voor u evenement.

Evident

Groeneweg 17 -9320Aalst

EVIDENT-EVENT Home Contact Nieuwsbrieven Referenties Galerij Route NL FR Home Contact Nieuwsbrieven Referenties Galerij Route Marketingcommunicatie-events Externe communicatie-events Interne communicatie-events Teambuilding & Incentives Mission Impos

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Event Masters

Venusstraat 7 -2830Willebroek

Event Masters cre?ert authentieke ervaringen en memorabele events. We verrassen onze gasten en zorgen voor het wauw-gevoel. Kortom: we zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

De Montil

Moortelstraat 8 -1790Affligem

Heeft u iets te vieren? Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor uw huwelijk, bedrijfsfeest, beurs of evenement? Een uniek decor, midden in het groen, persoonlijk en stijlvol? Wilt u graag met volle teugen genieten van uw feest, zonder u...

The Moon Events

Gentse Steenweg 144 -9160Lokeren

Radar Belgium, zaalverhuur met indien gewenst muziek festiviteiten.