U zocht op: organisatie bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Momentum Professional Conference Organiser

Grensstraat 8 -3010Kessel-lo

Momentum is een Professional Conference Organiser. Wij leggen ons toe op de planning, de organisatie en het verloop van uw bijeenkomst. Onze aanpak is perfect afgestemd op uw specifieke noden en wij zijn er om creatieve oplossingen te bedenken voor..

Bonka Circus

Sluisstraat 79 -3000Leuven

Bonka Circus gelooft sterk in de positieve kracht van deze gedragsverandering en we helpen organisaties en bedrijven om hun hogere sociale doel tastbaar te maken voor een breed publiek. We bereiken dit door begrijpelijke en vermakelijke inhoud.

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Way2events

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

Way2events is een trendzettend organisatiebureau op het gebied van relatiemarketing. In de vorm van businessarrangementen bieden wij u de mogelijkheid om samen met uw zakenrelaties of personeel een bezoek te brengen aan alle sport

Rabbit One

Maalbeekweg 23 -1930Zaventem

For Rabbit One, every event is both familiar and uncharted territory. We deal with extraordinary events on a daily basis, without ever being set back by technological problems, deadlines, or plain old Murphys law.