U zocht op: organisatie bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Easyfairs

Maaltekouter 1 -9051Sint-denijs-westrem

Easyfairs biedt opvallende evenementen in meerdere indelingen en beheert een uitstekend netwerk van komsten. We hebben een sterke missie en nodigen u uit om samen met ons de toekomst te bezoeken.

Papagayo Enterprises

Kammerstraat 20 -9000Gent

Vergaderen op verplaatsing kan inspirerend werken. Salons Carlos Quinto beschikt over verschillende zalen met mogelijkheden voor vergaderingen, productvoorstellingen, recepties, en meetings. Eveneens feestzaal en restaurant.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Maalte Center

Derbystraat 51 -9051Sint-denijs-westrem - Afsnee

Maalte: Business, Conference & Art Center - Het MAALTEBRUGGEKASTEEL is naast een exclusief zakelijk centrum, ook een kunstforum waar kunstvereniging ID+ART haar thuishaven heeft..

Dazzle Events

Franklin Rooseveltlaan 349 -9000Gent

Clockwork

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

We zijn meer dan een eventbureau. We bedenken en organiseren tastbare ontmoetingen die zorgen voor echte merksensaties. We brengen partnerships naar het hoogste niveau en streven ernaar om gewone dingen ongewoon goed doen.