U zocht op: organisatie catering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Stogel

Werkstraat 16 -2018Antwerpen

www.fogel.be ­ Domain Name Parking Page www.fogel.be Registered and Parked with EuroDNS (see details) Domain Search DISCLAIMER This parking page is created for information only in agreement with the holder of the domain name above. EuroDNS did not pl

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Hobart Belgium

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

Als leverancier en fabrikant van duurzame en functionele vaatwas- apparatuur, beschikt HOBART BELGIUM over alle kennis om u te adviseren én een oplossing op maat te bieden.

Zanzibar

Pottenbrug 2 -2000Antwerpen 1

evenementen organisatie catering manifestaties catering concerten catering evenementen paintball

Koninklijke Maatschappij Voor Dierkunde Van Antwerpen

Koningin Astridplein 26 -2018Antwerpen

Nsamen met uw genodigden kunt in het hart van antwerpen genieten van de grandeur van toen in de marmen zaal of staande ovaties weggeven in een van de best va

Intense Adventure

Ijzerenpoortkaai 3 -2000Antwerpen

Ecomax By Hobart

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

De Ecomax vaatwasmachines worden uitsluitend via dealers aangeboden. Bent u een dealer en wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan snel contact op. Wij informeren u graag over de voordelen van het Ecomax dealerschap.

Sfinks - Animatie

Pastoorsleike 7a -2530Boechout

Feesten aannemers evenementen organisatie catering manifestaties catering concerten catering evenementen paintball bedrijfsfeesten feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen persone

Party & Dinner

Dynamicalaan 17 -2610Wilrijk (antwerpen)

Deliche A Party & Dinner Service Company Home EINDEJAARSFOLDER 2007 AAN TE VRAGEN VIA HET CONTACTSHEET OF TE DOWNLOADEN OP WWW.DELICHE.BE Homepagina Welkom bij Deliche Catering, A Party & Dinner Service Company! Een feest bij u thuis voor familie of

Sodifin

Viaduct-dam 68-70 -2060Antwerpen

Valtho

Alice Nahonstraat 19 -2580Putte

Semcom

Vlieghavenlaan 21 -3140Keerbergen

SemCom is gelegen aan het meer van Keerbergen in een bosrijke groene omgeving. Met zeven verschillende zalen(Restaurant, Lakeside, Vip, Aula a,b,c, Evenementenhal) laat het ons toe om elk event zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Patrick Sales

Trommelstraat 9 -2223Heist-op-den-berg

Hof Ten As

Perksesteenweg 37 -1820Steenokkerzeel

Gezellige kasteelhoeve voor het organiseren van een seminarie, training of bijeenkomst op maat