U zocht op: organisatie conferenties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mci Benelux

Tervurenlaan 300 -1150Brussel 15

MCI is a global event, communications and association management company. We offer strategy, creativity and execution for congress and exhibition, meetings, events and incentives and association management.

Brussels Gate

A Gossetlaan 11 -1702Groot-bijgaarden

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, ... een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en...

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Elewijt Center

Tervuursesteenweg 564 -1982Elewijt

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd.een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers.all-in pakketten naar ieders budgetgratis parking voor 250 wagens

Brussels Kart

A Gossetlaan 11 -1702Groot-bijgaarden

Een uniek Business Center met een luxe karting! Ideale ligging Ring Exit Brussel – Koekelberg en E40 Oostende-Brussel. Wij bieden u een origineel kader uiterst geschikt voor uw volgend event, vergadering...

Compass Group Belgilux

Haachtsesteenweg 1179 -1130Brussel 13

Compass Group Belgilux N.V. verzorgt catering voor bedrijven (Eurest), rust-en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen (Medirest), en scholen (Scolarest) en facilities (Eurest Services).

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Eventvision International

Louizalaan 65 -1050Elsene

Het omzetten van creatieve ideëen naar tastbare, orginele communicatie-meerwaarden.Eventvision kan hiervoor terugvallen op : Een ervaren management met gespecialiseerde know how, afgelijnde research, out of the box creativity ...

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Living Tomorrow

Indringingsweg 1a -1800Vilvoorde

Living Tomorrow is een werelduniek concept en bevindt zich in Brussel. Een ontmoetingsplaats voor innovatieve ondernemingen om bezoekers kennis te laten maken met producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken kunnen verbeteren.

Axians Audiovisual Belgium

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Alle audiovisuele toepassingen & intergraties voor bedrijven, industrie, overheid en instellingen: Projectie & presentatieoplossingen, HD-videoconferentie, conferentiesystemen met simultane vertaling, stemsystemen, camera`s, zaalbeheersystemen (Crest

Belgian Air Travel

Louis Schmidtlaan 75 -1040Etterbeek

Met meer dan 25 jaar ervaring is Belgian Air Travel een van België’s oudste incentive houses. Een kwarteeuw in de toeristische industrie die werd gewijd aan een continue verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten.