U zocht op: organisatie conferenties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Xpo Group

Doorniksesteenweg(kor) 216 -8500Kortrijk

Beurzen organisatie zalen verhuur feestzalen verhuur vergaderzalen salons organisatie van beurzen jaarbeurzen tentoonstellingen vakbeurzen auditoriums verhuur conferentiezalen verhuur

Travelconsulting

Hendrik Consciencestraat(kor) 16 -8500Kortrijk

Privé- en zakenreizen, Alle (kwaliteits) touroperatoren, Clubmed agentschapIATA kantoor-Rail agent , Vakantiewoningen en villaverhuur, Hotelreservaties , Cruises & reizen "à la carte"

Badigo

Koning Leopold Iii-str. 9 -8520Kuurne

Domein Maelstede is specialist in de organisatie van seminaries en heeft al jaren zijn eigen mogelijkheden en veel ervaring en supporting-service voor conferenties, debatten, vergaderingen, bedrijfsfeesten, productvoorstellingen en productlanceringen.

Centric Belgium

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 700 medewerkers en een omzet van 90 miljoen euro. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

Apriotief

Revinzestraat 87 -8820Torhout

Hebt u iets te melden over uw bedrijf of vereniging? Bij Apriotief vindt u het hele gamma: van louter persbericht, over presentatie van een persconferentie tot organisatie van die conferentie en opmaak van de persmap