U zocht op: organisatie feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Centrum Elzenveld

Lange Gasthuisstraat 45 -2000Antwerpen

Bent u voor congressen in Antwerpen op zoek naar een geschikte locatie? Dan heeft cultureel congrescentrum Elzenveld u veel te bieden! Wij bieden exclusieve ruimte voor congressen, feesten en culturele activiteiten.

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95 -2000Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.

Nilania

Jordaenskaai 23 -2000Antwerpen

Nilania Feestzaal - Traiteur voor u onvergetelijk feest Welkom op Nilania.be feestzaal, traiteur, huwelijk, feest, communie, eten, dansen, drank, jubileum, nijlen, nilania, receptie

Midnightcoffee

Timmerwerfstraat 1 -2000Antwerpen 1

Bruisend van ideeën en creativiteit met een stevige basis door jarenlange ervaring.

Horta

Hopland 2 -2000Antwerpen

HORTA, gelegen in het mondaine hartje van Antwerpen, is een uitstekende plaats voor het brengen van allerlei evenementen: seminaries, congressen, jubilea, trouw -, personeels -, en nieuwjaarsfeesten, modeshows, voorstellingen, exposities, ...

Blue Key

Stadswaag 17 -2000Antwerpen 1

Antwerp Engineering Company

Indiëstraat 10 -2000Antwerpen

Een multifunctionele eventlocatie in een authentieke, industriële sfeer waar bedrijven en organisaties terecht kunnen voor een divers aanbod van ruimtes voor het organiseren van allerhande verschillende evenementen.

Zuiderevent

Ernest Van Dijckkaai 37 -2000Antwerpen

Welkom in het Zuiderterras restaurant, de schelde, dakterras, terras, feestzaal, vergaderzaal, exclusief, aan het water, prachtige ligging, bob van reeth

Think Studio

Rijnkaai 100 -2000Antwerpen 1

Zanzibar

Pottenbrug 2 -2000Antwerpen 1

evenementen organisatie catering manifestaties catering concerten catering evenementen paintball

De Lokeend

Generaal Belliardstraat 11 -2000Antwerpen 1

Feesten aannemers restaurants algemeen restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten bedrijfsfeesten

Agap Rental Services

Meirbrug 1 -2000Antwerpen

Uw feest organiseert u best zelf!Huur bij ons uw feestmaterialen glaswerk, bestek, porselein, tafels, stoelen, tafellinnen, en zoveel meer!U koopt lekker eten en drinken voor uw genodigden en uw feest is een succes!

Balthazar Events

Keizerstraat 62a -2000Antwerpen

Bamlthazar ontwerpt en begeleidt evenementen op maat, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Balthazar staat garant voor unieke en originele evenementen. Ons creatief team probeert zich dan ook steeds heruit te vinden.

Art Forum

Napelsstraat 36 -2000Antwerpen

Gepassioneerde mensen, alsook deskundig advies bij ons op het bureel rekening houdende met structuur, omgeving en lichtinval.

Covena

Nationalestraat 111-113 -2000Antwerpen

Vergadercentrum De Stroming is een open huis met een sociale visie. Het is een wat verborgen, maar gegeerde plek, centraal gelegen, gemakkelijk bereikbaar en democratisch geprijsd. Zalen, catering.

Id&t

Leuvenstraat 3 -2000Antwerpen