U zocht op: organisatie feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Ypa

Charles Degrouxstraat 95 -1040Etterbeek

De Bibliotheek

Gemeentestraat 12 -3054Vaalbeek

De ideale locatie voor uw seminarie-congres-receptie-productvoorstelling...Dicht bij Leuven, met gratis ruime privéparking!

Kasteel Van Ruisbroek

Avenue Du Commerce 56 -1420Braine-l'alleud

Joeri

Leuvensesteenweg 326 -3070Kortenberg

Seminaries op maat voor kleine en grote groepen.Prachtige Belle Epoque villa in de tuin.

Optac

Luttrebruglaan 19 -1190Vorst

Gelegen aan de rand van Brussel, het kasteel van Groot-Bijgaarden is de ideale setting voor huwelijken, recepties, seminaries, congressen en andere hoogstaande evenementen.

Mini-europe

Bruparck -1020Brussel 2

Mini-Europe,een uitzonderlijk kader voor uw event, seminarie, vergadering, personeelsfeest, incentive, cocktail of productvoorstelling. Ideale gelegen in Brussel aan de voet van het Atomium. 3 zalen met zicht op het park en cateringmogelijkheden.

Way2events

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

Way2events is een trendzettend organisatiebureau op het gebied van relatiemarketing. In de vorm van businessarrangementen bieden wij u de mogelijkheid om samen met uw zakenrelaties of personeel een bezoek te brengen aan alle sport

Ac Team

Abdij Vlierbeek 3 -3010Kessel-lo

AC Team staat voor actief, evenementen, seminaries, recruterings events, incentive, adventure, team building, rally, trophy, avondevenemten, ... Met minder dan perfectie in organisatie, logistiek, begeleiding en bescherming, nemen we geen genoegen.

Arenberg

Kapeldreef 44-46 -3001Leuven

Prachtig gerestaureerde ruimtes met aircovoor banket en seminaries tot max 85 persGratis audio-visueel materiaalSeminarieforfaits met lunch of dinerTopligging in bosrijke natuuromgeving:Domein van 6ha vlakbij oprit E40-E314.

Edificio

Belliardstraat 137 -1040Brussel

Edificio beheert drie zalen voor evenementen de prestigieuze Solvay Bibliotheek, het charmante Wielemans Huis en de Sky Hall op Brussels Airport, een van de grootste polyvalente zalen in de Brusselse regio.