U zocht op: organisatie feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Ypa

Charles Degrouxstraat 95 -1040Etterbeek

De Bibliotheek

Gemeentestraat 12 -3054Vaalbeek

De ideale locatie voor uw seminarie-congres-receptie-productvoorstelling...Dicht bij Leuven, met gratis ruime privéparking!

Joeri

Leuvensesteenweg 326 -3070Kortenberg

Seminaries op maat voor kleine en grote groepen.Prachtige Belle Epoque villa in de tuin.

Kasteel Van Ruisbroek

Avenue Du Commerce 56 -1420Braine-l'alleud

Optac

Luttrebruglaan 19 -1190Vorst

Gelegen aan de rand van Brussel, het kasteel van Groot-Bijgaarden is de ideale setting voor huwelijken, recepties, seminaries, congressen en andere hoogstaande evenementen.

Mini-europe

Bruparck -1020Brussel 2

Mini-Europe,een uitzonderlijk kader voor uw event, seminarie, vergadering, personeelsfeest, incentive, cocktail of productvoorstelling. Ideale gelegen in Brussel aan de voet van het Atomium. 3 zalen met zicht op het park en cateringmogelijkheden.

Way2events

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

Way2events is een trendzettend organisatiebureau op het gebied van relatiemarketing. In de vorm van businessarrangementen bieden wij u de mogelijkheid om samen met uw zakenrelaties of personeel een bezoek te brengen aan alle sport

Ac Team

Abdij Vlierbeek 3 -3010Kessel-lo

AC Team staat voor actief, evenementen, seminaries, recruterings events, incentive, adventure, team building, rally, trophy, avondevenemten, ... Met minder dan perfectie in organisatie, logistiek, begeleiding en bescherming, nemen we geen genoegen.