U zocht op: organisatie feesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Paintball Arena

Binnenvaartstraat Zn -3530Houthalen-helchteren

Paintball and laser paintball Het grootste paintballpark in Europa! Uitgerust met het beste materiaal. Het spel paintballDe meeste mensen die voor een eerste keer komen paintballen, denken dat ze gedurende 3 r 4 uur op het veld constant naar ...

Papierstad

Astridlaan 219 -3900Overpelt

Kantoorartikelen en groothandel schrijfwaren.

Total-e

Schoebroekstraat 38 -3583Paal

Total-e is een one-stop-shop leverancier van diensten en materialen - exclusief voor eventmanagers - die uniek zijn in de Benelux. Onze visie bestaat erin te anticiperen op en te delen in het geheim van een event of visualisatie dat blijvend is.

De Zilvermeeuw

Zilvermeerlaan 6 -2400Mol

Sla uw vleugels uit aan het Zilvermeer Van terras tot `terrine du chef` De Zilvermeeuw, gelegen in het attractieve kader van het provinciaal domein Zilvermeer, heeft alles om het u naar uw zin te maken.

Mindmover

Mijnwerkerslaan 38 -3550Heusden-zolder

UC Belgium is een full servoce organisatiebureau, gespecialiseerd in eventmarketing. Onze visie is verrassende, functionele concepten ontwikkelen die uw doelstellingen realiseren.

Snow Valley

Deusterstraat 74 E -3990Peer

In 1997 is Snow Valley nv een feit. Het skicentrum in Peer opent op 31 augustus officieel zijn deuren met een 160-meter-lange en 30-meter-brede piste. Bezoekers kunnen culinair genieten in het cafetaria-restaurant en winkelen in de sportshop.