U zocht op: organisatie personeelsfeesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Benelux Rederij

Recollettenlei 32 -9000Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Idoneo

Kwartelstraat 2 -9000Gent

We maken er een onvergetelijk evenement van!Organisatie, concept, catering, drukwerk, promotie, onthaal, logistiek, veiligheid, techniek en nazorg? deze puzzelstukken passen we professioneel in elkaar.

Soul.quest

Zandpoortstraat 31 -9000Gent

Soul.Quest biedt een totaalconcept aanvoor uw Bedrijfsevenement-modeshows-party´s-personeelsfeesten-retail &conceptontwikkeling-ontwikkeling vanbeursstanden-Ons doel is om een fris &verrassend concept voor u

White Rabbit

Bagattenstraat 176 -9000Gent

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres

Fast Forward Events

Dok-noord 4 D -9000Gent

Wij weten als geen ander waar uw merk voor staat en hoe we het optimaal in de spotlights kunnen zetten. u laat ons weten welk soort event, brand activation, of incentive u voor ogen heeft en wij doen de rest.

De Lage Vuurse

Motorstraat 115 -9000Gent

p de rand van Gent grenzend aan Oostakker, situeert zich onze feestzaal De Lage Vuurse. In een onverwachte oase van groen, kunt u terecht voor al uw feesten.Zowel voor privé feesten zoals huwelijksfeesten, jubilea, communies,… als voor zakelijke ...