U zocht op: organisatie seminaries

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Centrum Elzenveld

Lange Gasthuisstraat 45 -2000Antwerpen

Bent u voor congressen in Antwerpen op zoek naar een geschikte locatie? Dan heeft cultureel congrescentrum Elzenveld u veel te bieden! Wij bieden exclusieve ruimte voor congressen, feesten en culturele activiteiten.

Horta

Hopland 2 -2000Antwerpen

HORTA, gelegen in het mondaine hartje van Antwerpen, is een uitstekende plaats voor het brengen van allerlei evenementen: seminaries, congressen, jubilea, trouw -, personeels -, en nieuwjaarsfeesten, modeshows, voorstellingen, exposities, ...

Covena

Nationalestraat 111-113 -2000Antwerpen

Vergadercentrum De Stroming is een open huis met een sociale visie. Het is een wat verborgen, maar gegeerde plek, centraal gelegen, gemakkelijk bereikbaar en democratisch geprijsd. Zalen, catering.

Antwerp Engineering Company

Indiëstraat 10 -2000Antwerpen

Een multifunctionele eventlocatie in een authentieke, industriële sfeer waar bedrijven en organisaties terecht kunnen voor een divers aanbod van ruimtes voor het organiseren van allerhande verschillende evenementen.

Eventief

Rijke Beukelaarstraat 10 -2000Antwerpen

Events die medewerkers begeesterenKlanten prettig met u binden,Het brede publiek enthoesiasmeren,En u als opdrachtgever in succesvollehappenings doet delen -No stress attached