U zocht op: organisatie veiligheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


G4s Secure Solutions

Koning Boudewijnlaan 30 -1800Vilvoorde

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Climatex

Mieregemstraat 30 -1785Merchtem

Climatex te Merchtem is een dynamisch bedrijf dat particulieren, bedrijven en instellingen professionele ondersteuning biedt bij het realiseren van hun bouw- en renovatieprojecten.

Agoria

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Apipro Maintenance Systems

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

De API PRO Enterprise Asset Management-software is een volledig modulaire en evolutieve onderhoudssoftware die meegroeit met uw organisatie. API PRO is het meest flexibele EAM-systeem dat er vandaag in de handel is.

Societe De Developpement Immobilier-conseil - Maatschappij Voor Vastgoedontwikkeling-consulting

Jules Bordetlaan 142 -1140Evere

Technisch BeheerOnderhoud en nazicht van alle installaties en uitrustingen, organisatie van de algemene veiligheid en noodinterventies, coördinatie van werken: wij voeren een pak taken uit die erop gericht zijn het verblijf van de consument ...

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

Telenet - Webhosting

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Onze Windows en Linux hosting is de professionele basis voor uw succesvol webproject. Het biedt opslag- en back-upruimte aan een betaalbaar vast bedrag. Onze shared infrastructuur geeft uw data en webite maximale bescherming en be

Betco Groep

Molenstraat 216 -1851Grimbergen

Ricopol

Jules Lahayestraat 191 -1090Jette