U zocht op: organisatie veiligheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Samurai At Work

Binnenvaartstraat 43 -2000Antwerpen 1

Samurai at Work helpt jouw bedrijf om een duurzame veiligheidscultuur te creëren. Dat doen we niet op basis van procedures, maar door het verhogen van veiligheidsgedrag en -cultuur

Industrial Safety & Emergency Consult

Keetberglaan(mel) - -9120Beveren

Opleidingen op maat en advies in de veiligheidssector voor industrie, windenergie (GWO) en rope access (IRATA)

Bk Brandkasten

De Keyserlei 5 -2018Antwerpen 7

BK Brandkasten is een organisatie met vertrouwde, vakbekwame en ervaren mensen. Belangrijk!, Want in dit vak draait het om kennis, knowhow, integriteit en advies op maat.Gericht op risicobeperking, veiligheid en tevreden klanten.

Ech´o

Magdalenalei 140 -2930Brasschaat

D & F Consulting

Uitbreidingstraat 72 -2600Berchem

Sinds 1993 is D&F Group B.V. gegroeid van 2 medewerkers naar bijna 30. D&F helpt organisaties met het analyseren, reduceren en beheersen van veiligheidsrisico?s. Want een risico kan leiden tot een incident en een incident kan leiden tot een ongeval.

Vakwerk D.k.

Legerstraat 167 -2610Antwerpen

Alkobel

Westpoort 63 -2070Burcht

Sinds 1998 is Alkobel actief in verkeerssignalisatie & bouw- en veiligheidsmaterialen. Door deze jarenlange ervaring beschikt Alkobel over diepgaande markt- en productkennis en dit maakt van ons dé gespecialiseerde groothandel die u zoekt.

Telenet - Webhosting

Liersesteenweg 4 -2800Mechelen

Onze Windows en Linux hosting is de professionele basis voor uw succesvol webproject. Het biedt opslag- en back-upruimte aan een betaalbaar vast bedrag. Onze shared infrastructuur geeft uw data en webite maximale bescherming en be

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Creaevent

Kalmthoutsesteenweg 22 -2950Kapellen

Alphatex is een Belgisch textielmerk gespecialiseerd in het vakkundig ontwerpen en produceren van professionele beroepskledij. En dit voor tal van professionals, werkzaam in de zorg, de horeca of de industrie.

Burkert Belgium

Dascottelei 11 -2100Antwerpen

Bürkert is een wereldwijde organisatie die gespecialiseerd is in systeemontwikkeling, innovatie, kwalitatief hoogwaardige debiet controle systemen en advisering.

Failsafe

Kuipersakkerstraat 11-13 -2900Schoten

Met het inschakelen van Failsafe heeft u de garantie op een totaaladvies inzake veiligheid en met uitzondering van het uitvoeren van bewakingsopdrachten kan u bij Failsafe terecht voor het ganse pakket veiligheid

G4s Safety Systems

Abtsdreef 10 -2940Stabroek

ASC verkoopt, verhuurt en onderhoudt technische veiligheidsmaterialen zoals gasdetectie, adembescherming en valbeveiliging. Daarnaast voorzien we ook veiligheidspersoneel en vaardigheidsopleidingen.

Voet First Aid

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

Voet First Aid b.v.b.a - Zulte - Reeds meer dan 28 jaar hebben wij ervaring in de medische sector. Voor uw veiligheid en verzorging is enkel de beste kwaliteit goed genoeg. Door deze jarenlange ervaring bieden wij u steeds de beste prijs / kwal