U zocht op: organisatie veiligheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Boeck

Tereik 108 -2990Wuustwezel

De Boeck BVBA is een gespecialiseerde groothandel voor kantoor- & computerbenodigheden.U kan bij ons terecht voor toners, inktcartridges, computer supplies, kantoormeubelen, kuisproducten en papierwaren van de meest gekende merken.

Get

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

GET levert als Benelux marktleider al meer dan 50 jaar systemen voor time en security aan (middel)grote bedrijven. Eigen oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie. Toegangscontrole, CCTV en gedntegreerde security.

Ech´o

Magdalenalei 140 -2930Brasschaat

Symbiosis

Heidestatiestraat 22 -2920Kalmthout

Creaevent

Kalmthoutsesteenweg 22 -2950Kapellen

Alphatex is een Belgisch textielmerk gespecialiseerd in het vakkundig ontwerpen en produceren van professionele beroepskledij. En dit voor tal van professionals, werkzaam in de zorg, de horeca of de industrie.

Failsafe

Kuipersakkerstraat 11-13 -2900Schoten

Met het inschakelen van Failsafe heeft u de garantie op een totaaladvies inzake veiligheid en met uitzondering van het uitvoeren van bewakingsopdrachten kan u bij Failsafe terecht voor het ganse pakket veiligheid

G4s Safety Systems

Abtsdreef 10 -2940Stabroek

ASC verkoopt, verhuurt en onderhoudt technische veiligheidsmaterialen zoals gasdetectie, adembescherming en valbeveiliging. Daarnaast voorzien we ook veiligheidspersoneel en vaardigheidsopleidingen.