U zocht op: organisatie veiligheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Agoria

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Venerit

Baasrodestraat 202 -9200Dendermonde

Beveiligt en beschermt het netwerk en de data van jouw kmo voor cyberaanvallen. We denken met je mee en stellen oplossingen voor die je vooruithelpen. Jouw netwerk stellen we helemaal op punt en beheren we op afstand.

Das Engineering

Kerkstraat(o) 94 -9290Berlare

automatisering, veiligheid en aandrijftechniek

Bimexco

Kasteeldreef 5 -9230Wetteren

Veiligheidsuitrusting werkkleding confectie tenten verhuur dansvloeren verhuur hallententen verhuur tenten toebehoren tenten totaalorganisatie arbeidskleding confectie beroepskleding confectie horecakleding confectie antislipmateriaal huidbeschermingsp

Cdv Safety

Gentse Steenweg 139 -9620Zottegem

In de mobiele blusunit vinden de praktische oefeningen plaats, doorgaans met echt vuur. Verder wordt er ook getraind via brandsimulatie (met licht-, geur-, geluids- en rookeffecten),..

P.a.s. - Professional Assistance & Security

Derbystraat 19 -9160Lokeren

P.A.S. bvba. Is een bewakingsonderneming voor uw eigen veiligheid. Bewakingsagenten met jarenlange ervaring die deze willen bundelen om u als klant een zo goed mogelijke service te kunnen bieden en dit waar en wanneer u wenst.