U zocht op: organiseren evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Easyfairs

Maaltekouter 1 -9051Sint-denijs-westrem

Easyfairs biedt opvallende evenementen in meerdere indelingen en beheert een uitstekend netwerk van komsten. We hebben een sterke missie en nodigen u uit om samen met ons de toekomst te bezoeken.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Fast Forward Events

Dok-noord 4 D -9000Gent

Wij weten als geen ander waar uw merk voor staat en hoe we het optimaal in de spotlights kunnen zetten. u laat ons weten welk soort event, brand activation, of incentive u voor ogen heeft en wij doen de rest.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

White Rabbit

Bagattenstraat 176 -9000Gent

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres

Dazzle Events

Franklin Rooseveltlaan 349 -9000Gent

Aula - Schaubroeck

Steenweg Deinze 154 -9810Nazareth

Aula Omnia Schaubroeck is een schitterend zalencomplex met een auditorium tot 220 personen. U geniet er van de modernste faciliteiten. Dankzij continue investeringen biedt Aula omnia u een locatie waar u succesvol uw congressen, events en...

Jurgen Van Hover

Kareelstraat 102 -9300Aalst

Van Hover Concept is als enige in België gespecialiseerd in autosportmarketing. Wij regelen voor u een professionele sponsoring in de autosport en vormen een rechtstreekse link tussen uw bedrijf en de vele CEO`s in de wereld van de racerij.

De Montil

Moortelstraat 8 -1790Affligem

Heeft u iets te vieren? Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor uw huwelijk, bedrijfsfeest, beurs of evenement? Een uniek decor, midden in het groen, persoonlijk en stijlvol? Wilt u graag met volle teugen genieten van uw feest, zonder u...

Buiten Koken Op Hout

Herman Teirlinckstraat 7 -9041Gent

Met de Home Fires Braai kan je genieten van buiten koken op een ontspannen manier.De Zuid- Afrikaanse braai is een combinatie van buitenkeuken en buitenhaard.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Mdv Event Catering

Citadelpark 1 -9000Gent

Geniet van een MDV-concept dataangepast is aan elke gelegenheid en doelgroep. MDVEvent Catering gaat graag de uitdaging aan om uwfeest een lekkere inhoud te geven.