U zocht op: outplacement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Wanted Blue Benelux

Oudevaartplaats 22 -2000Antwerpen

Ritmo Interim werd opgericht in 1987 doorBea van Valkenburg en Mimi Van Hunsel. Het eerste kantoor was gevestigd op de Kipdorpbrug te Antwerpen en zij stelden dagelijks zo`n 40 uitzendkrachten tewerk.

Allbex

Frankrijklei 40 -2000Antwerpen

ALLBEX.EU is uw online-shop met een breed gamma aan hardware, software en Telecom. Ook voor Outsourcing en Consulting Services kan u bij ons terecht.

Pro-cured

Indiëstraat 2 -2000Antwerpen

Goede aankoop-, supply chain of facility medewerkers vinden:het is niet alleen specialistenwerk, maar ook – en vooral – de expertise van Pro-Cured !

Usg Professionals

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen

Beaver ITServices werd in 1988 in België opgericht als IT-serviceprovider om gekwalificeerde IT-consultants voor diverse opdrachten en projecten in te zetten bij grote en middelgrote ondernemingen. Vandaag biedt USG Innotiv een ruimer aanbod!

Secretary Plus

Frankrijklei 128a -2000Antwerpen

Als nummer 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant(s). Meer klanten betekent meer functies en dus..een grote

Secretary Plus Management Support

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen 1

Op zoek naar meertalige en talentvolle assistants? Contacteer één van onze regionale vestigingen.

Itinera

Britselei 15 -2000Antwerpen

TINERA heeft een ruim aanbod van diensten die allemaal te maken hebben met competentiescreening, -ontdekking en -ontwikkeling.Deze kern vind je terug in al onze coachings, outplacementbegeleidingen, trainings, workshops en development centers.

Unique Career

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen 1

De kiem van Unique ligt in 1972. Gedurende meer dan 40 jaar heeft Unique haar weg getimmerd naar haar unieke positie van vandaag en heeft zich ontplooid tot een vaste waarde op de markt met HR diensten die verder gaan dan enkel uitzendarbeid.

Facilicom Solutions

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen 1

Onze activiteiten:Beheer facilitaire dienstenProject managementInterim managementMaincontractingAdvies, consultancyProcurement FM