U zocht op: outsourcing

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vistra Corporate Services (belgium)

Wiegstraat 21 -2000Antwerpen

Bedrijvencentrum business centerbedrijfsruimte verhuur kantoorruimteseminarie vergaderzaal flex kantoordomicilie adres gemeubelde ongemeubeldekantoren beheer oprichting liquidatieadvies vennootschappen

Tec

Sint-pietersvliet 3 -2000Antwerpen 1

TEC is een onafhankelijk technisch consultancy bureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, bouw en telecom. Bekijk onze vacatures op www.tec.be!

Allbex

Frankrijklei 40 -2000Antwerpen

ALLBEX.EU is uw online-shop met een breed gamma aan hardware, software en Telecom. Ook voor Outsourcing en Consulting Services kan u bij ons terecht.

Pro-cured

Indiëstraat 2 -2000Antwerpen

Goede aankoop-, supply chain of facility medewerkers vinden:het is niet alleen specialistenwerk, maar ook – en vooral – de expertise van Pro-Cured !

Linugen

Lange Koepoortstraat 41 -2000Antwerpen

Rgf Staffing Belgium

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen

Een job is meer dan een middel om geld te verdienen.Het gaat om het verbinden van kandidaten en bedrijven en opportuniteiten creëren voor alle betrokkenen.

Axis Group

Bourlastraat 3 -2000Antwerpen

Vertrouwde HR partner sinds 1996, gekend om zijn kwalitatieve HR-diensten. Wij streven naar de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Accountantskantoor Vinoelst

Pourbusstraat 15 -2000Antwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in "outsourcing" van het dossier van de client. Het dossier wordt van A tot Z begeleid (administratie, facturatie, debiteurenopvolging, boekhouding, fiscaliteit, rapportering, ...).

Acerta Verzekeringsfonds

Italielei 1 -2000Antwerpen 1

Welkom | Bienvenue Acerta is een toonaangevende, moderne en dynamische sociale dienstengroep met vestigingen in gans Vlaanderen en Brussel. Klik hier en maak kennis met het aanbod van Ondernemingsloket, Sociaal Verzekeringsfonds, Sociaal Secretariaa

Receptel

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen 1

Als absolute marktleider in deoutsourcing van receptie- enonthaaldiensten verzekeren wij uwbedrijf van een warm en professioneelonthaal. Door middel van volledige,gedeeltelijke of tijdelijkeoutsourcing garanderen we een continuebezetting

Bizztalent

Silversquare (2de Verdieping) Frankrijklei 5 -2000Antwerpen 1

Bizztalent is gespecialiseerd in outsourcing en rekrutering van ICT-, Industry & Sales-professionals.

Inter Access Belgium

Suikerrui 5 -2000Antwerpen 1

Oracle ERP implementatie, maatwerk software applicaties, Business Intelligence

Secretary Plus Outsourcing Solutions

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen

Als nr 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant. Meer klanten betekent meer functies en dus... een grotere keuze voor jou.

Unique

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen

Uitzendkrachten hoofdarbeid uitzendkrachten handenarbeid tijdelijke arbeid handenarbeid interimbureau handenarbeid interimkantoor handenarbeid interimpersoneel handenarbeid tijdelijk personeel hoofdarbeid interimbureau hoofdarbeid interimkantoor hoofdar

Secretary Plus

Frankrijklei 128a -2000Antwerpen

Als nummer 1 in onze nichemarkt is Secretary Plus Management Support de referentie voor managementondersteunend personeel. Steeds meer managers vinden via ons hun assistant(s). Meer klanten betekent meer functies en dus..een grote

Blujay Solutions

Sint-pietersvliet 7 -2000Antwerpen

Connective

Wapenstraat 14 -2000Antwerpen

Ons doel is om de ervaring van onze klanten te veranderen en te verbeteren, door alle obstakels uit elk document- of identiteitsgerelateerd bedrijfsproces te verwijderen. We bieden hen een zorgeloze en veilige customer journey.

Unique Career

Frankrijklei 101 -2000Antwerpen 1

De kiem van Unique ligt in 1972. Gedurende meer dan 40 jaar heeft Unique haar weg getimmerd naar haar unieke positie van vandaag en heeft zich ontplooid tot een vaste waarde op de markt met HR diensten die verder gaan dan enkel uitzendarbeid.