U zocht op: paletten kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Readypal

Kleine Heide 19 -2811Leest

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte EURO palletten,herstellen van allerhande palletten en op maat gemaakte palletten.

Bevepal

Nieuwstraat 50 B -2840Terhagen

Sinds 1975 is BEVEPAL gespecialiseerd in palettenhandel en recyclage van gebruikte verpakkingsmaterialen. Strategisch gelegen te BOOM tussen de A12 en E19, Brussel en Antwerpen, beschikt zij over 3 Ha industriegrond met aangepaste werkhuizen.

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Hilaire Van Der Haeghe

Boomsesteenweg 174 -2610Wilrijk (antwerpen)

Het Material Handlingteam van HILAIRE VAN DER HAEGHE levert u de meest geschikte oplossing voor uw op maat gesneden goederenbehandeling en dit met de beste YALE-heftrucks en YALE-magazijntoestellen.

Toyota Material Handling Belgium - Tmhbe

Fotografielaan 47 - 49 -2610Wilrijk (antwerpen)

Toyota Material Handling Belgium is leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks.

Unicarriers

Technologielaan 31 -1840Londerzeel

UniCarriers biedt u een volledige product range op het gebied van heftrucks en magazijntrucks.

Motrac Handling & Cleaning

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Motrac is expert in Logistieke transport en vloerreinigingsoplossingen. Voor al uw heftrucks, vloerreinigingsmachines en laatste innovaties"MotracLinde Heftruck en magazijnoplossingen. MotracTennant vloeronderhoudsoplossingen .

Tuvo

Vaartstraat 172 -2520Ranst

Tuvo is invoerder/verdeler van topmerken vorkheftrucks, pallettrucks, stapelaars, orderverzamelaars en elektrotrekkers naast de directe verkoop, zowel nieuw als tweedehands, verzorgen wij de korte en lange verhuur en de dienstnaverkoop.Perfecte service.

Crepa Belgium

Technologielaan 31 -1840Londerzeel

Op de markt van intern transportmiddelen is Crepa één van de grotere aanbieders in de Benelux. Deze marktpositie is gerealiseerd door de sterke dienstverlenende mentaliteit die helemaal in het teken van de klant staat.

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Felin

Maalderijstraat 5 -2840Rumst

Felin verkoopt totaaloplossingen voor magazijninrichting. Als niet merkgebonden leverancier geven wij advies op maat. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie van allerlei magazijnsystemen en zijn beschikbaar voor onderhoud en training.

Still

Vosveld 9 -2110Wijnegem

STILL staat garant voor een intelligente interactie tussen hef- en magazijntrucks, software, diensten en service.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Gardner Denver Belgium

Luithagen-haven 7 -2030Antwerpen 3

Gardner Denver Belgium nv is de officiële vertegenwoordiger van de Drum Ibex & SSP sanitaire en aseptische lobbenpompen en van de Torres palettenpompen. Tevens levert Gardner Denver de Perolo Model DCMT3 explosieveveilige aardingscontroleapparataten.

Rotom

Zwaarveld 17 -9220Hamme (vl.)

Rotom beschikt over gebruikte partijen houten pallets, kunststof pallets en rolcontainers en dergelijke.Prijstechnisch interessant!