U zocht op: paletten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cool Trans Smits

Lichterveld 15 -2870Puurs

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Bevepal

Nieuwstraat 50 B -2840Terhagen

Sinds 1975 is BEVEPAL gespecialiseerd in palettenhandel en recyclage van gebruikte verpakkingsmaterialen. Strategisch gelegen te BOOM tussen de A12 en E19, Brussel en Antwerpen, beschikt zij over 3 Ha industriegrond met aangepaste werkhuizen.

Readypal

Kleine Heide 19 -2811Leest

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte EURO palletten,herstellen van allerhande palletten en op maat gemaakte palletten.

Od Moving

Alsembergsesteenweg 969c -1180Ukkel

Acd Handling

Breedveld 37 -1702Groot-bijgaarden

Verkoop, verhuur lange of korte termijn van vorkheftrucks. Specialist in op maat fabricatie en speciale toepassingen. Diesel, benzine, LPG, elektrische. Hand- en elektrische transpaletten, stapelaars, orderpickers, reachtrucks...

Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Segers

Brusselstraat 164 -1700Sint-ulriks-kapelle

// /Dries Samyn Dries Samyn is a London based Developer & Consultant who focuses mainly on websites, intranet and extranet applications. He has many years of experience working for leading London agencies and clients in both the public and private se

Jarent

Mechelsesteenweg 297a -2550Kontich

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Crepa Belgium

Technologielaan 31 -1840Londerzeel

Op de markt van intern transportmiddelen is Crepa één van de grotere aanbieders in de Benelux. Deze marktpositie is gerealiseerd door de sterke dienstverlenende mentaliteit die helemaal in het teken van de klant staat.

La Palette

Kasterlindenstraat 5 -1082Sint-agatha-berchem

Unicarriers

Technologielaan 31 -1840Londerzeel

UniCarriers biedt u een volledige product range op het gebied van heftrucks en magazijntrucks.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Ab Koekelberg Invest

Normandiëstraat 32-36 -1081Koekelberg

Verhuring van materiaal

Presa

Antwerpsesteenweg 124 -2630Aartselaar

PRESATENDEUR biedt u op de Belgische markt het meest uitgebreide gamma aan kwalitatief hoogstaande oplossingen voor de verpakking, de etikettering, de codering en de identificatie van al uw producten.