U zocht op: panelen dak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Verhaert & Co

Ter Stratenweg 35 -2520Oelegem

Verhaert & Co, al vier generaties dé specialist in glastegels.

E-technics

Moerhoflaan 18 -2970Schilde

Service voor zonnepanelen installaties en elektrische installaties.

Ejot Benelux

Reedonk 19 -2880Bornem

EJOT Benelux staat de klant bij met professioneel advies in verband met de bevestigingproblematiek van in de ontwerpfase tot en met de uitvoering van een bouwproject.

Apers En Partners

Pierre Van Den Eedenstraat 44 -2660Antwerpen

Apers en Partners is, met meer dan 30 jaar ervaring in huis, dè referentie in oplossingen voor dak- & gevelbekleding, zowel voor renovatie, nieuwbouw als industriebouw.

De Bock Metaalconstructies

Doornpark 34 -9120Melsele

De Bock NV is gespecialiseerd in het bouwen van loodsen voor uiteenlopende doeleinden. Daarnaast leveren en plaatsen wij ook uiteenlopende staalconstructies en plaatsen wij allerhande daken, funderingen en wandpanelen.

Cedico Dak

Mallekotstraat 44 -2500Lier

Stefan Van Bogaert

Rupelmondestraat 80 -9150Bazel

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Dakwerken Steve

Den Haaglaan 66 -2660Antwerpen

Reba

Molenstraat 170 -2840Rumst

Almobe Industriebouw

Breedveld 1 -2150Borsbeek

Almobé is een dynamisch bedrijf dat sedert zijn oprichting in 1985 is uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector van de bedrijfsgebouwen.

Philip Gils

Sint-hubertusstraat 78 -2600Antwerpen