U zocht op: panelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Storacon

Minister Liebaertlaan 8 -8500Kortrijk

Producent, leverancier en adviseur voor inrichting van magazijn, werkplaats of kantoor, en voor opslag , intern transport en behandeling van goederen. Gamma: stellingen en rekken, scheidingswanden, werktafels, vestiaires, orderverzamelsystemen, ...

Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Drukkerij Arijs

Molenstraat 89 -9690Kluisbergen

Drukkerij Arijs is uitgerust met een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers om aan alle behoeften te voldoen, en dit in een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Onze zeefdrukafdeling zit onder hetzelfde dak.

Unilin

Ingelmunstersteenweg 229 -8780Oostrozebeke

Innovatieve houtoplossingen voor bouw en interieur

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Eldema

Wijnbergstraat 182 -8560Wevelgem

Algemene elektriciteit. Automatisatie. Airconditioning voor kantoren, winkels, horeca en particuliere woningen. Wij zorgen voor een belangrijke koelte tijdens de warme zomerdagen. Verdelers: Daikin, Carrier, McQuary, Midea.

Renolit Belgium

Industriepark "de Bruwaan" 43 -9700Oudenaarde

RENOLIT is binnen Europa al meer dan 40 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van kunststof dakbanen. Ons breed gamma van kunststof dakbanen en onze innovatieve daksystemen wordt wereldwijd toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Naessens Management

Leenstraat 135 -9870Zulte

Ontmossen dak : Dakwerken Naessens - ontmossen van daken. Problemen met uw dak? Een anti-mos contract betekent dat mosvorming op uw dak geen kans krijgt. Ontmossen dak - Dakwerken Naessens - Dakwerken, asfaltwerken, ontmossen van daken

Lefevere

Generaal Deprezstraat 2 -8530Harelbeke

Triplaco is gespecialiseerd in de productie en distributie van decoratief en functioneel plaatmateriaal voor interieur- en exterieurafwerking. Dankzij de grote voorraad biedt Triplaco een ruime keuze aan oplossingen voor uw projecten.

Enfinity

Henri Lebbestraat 188 -8790Waregem

Enfinity is gespecialiseerd in zonne- en windenergie en richt zich tot de bedrijfsmarkt zowel via een koop- als via een huurformule. De verkoop naar particulieren toe verloopt via een netwerk van erkende dealers. Enfinity heeft een rijke ervaring...