U zocht op: parket afwerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

De Straaljagers

Lerenveld 47b -2547Lint

Kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is om samen met jou de beste oplossing voor je houten trap, parket of meubelen te bieden. Luchtgommen maakt het mogelijk om heel gecontroleerd en fijn te werken.

F & S Projects

Industriepark 22a -2220Heist-op-den-berg

Uiteraard beschikt F&S over ervaren, gemotiveerde plaatsers. Ons team komt met liefde voor het vak Uw parketvloer lijmen, Uw maatkast plaatsen of uw houten terras afwerken.

De Keulenaer

Helderstraat 13 -2600Berchem

Wij zijn uw specialist voor: Het leveren en plaatsen van alle soorten parket en plankenvloeren, het renoveren en onderhouden van bestaande parket en plankenvloeren, het afwerken met gebruik van olie, boenwas,vernis,...

Redwood Parket En Interieur

Zandweg 5 -2970Schilde

Bij REDWOOD is duurzaamheid troef.Ons doel is onze klanten tevreden te stellen en te houden en dit op een duurzame manier.

Gst

Gelderstraat 24 -2270Herenthout

Medussa

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

[ WWW.MEDUSSA.BE ] medussa,medusa,lier,heist,op,den,berg,debbie,marc,govaerts,goovarts,govaarts, bouwantiek,bouwen,bouw,architecturaal,architecturals,doors,windows,frames,pillars,floors,tiles, antiques,antiek,antik,antikhandel,ant

Den Dam

Polendam 1 -2340Beerse

Wilt u uw woning of kantoor verrijken met keramische vloertegels? Bij Den Dam vindt u wat u zoekt! Spring ook zeker eens binnen in onze toonzaal voor het volledige aanbod.

Dils D & W Natuursteen

Vaartstraat 79 -2235Hulshout

Dils D&W Natuursteen bvba is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de rechtstreekse import en groothandelvan natuursteen vanuit diverse werelddelen.