U zocht op: parket bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Castell

Vijverlaan 61 -2610Antwerpen

Parketwerken Wim Daneels

Villerslei 31 -2900Schoten

Bij het vernieuwen van uw reeds bestaande parket bieden wij u onze vakkennis aan.Met professionele machines zorgen wij voor een geringe houtafname om zo nodeloos verlies van houtdikte te vermijden. Dit komt uw parket ten goede. Afhankelijk van ...

G&d Solutions

Turnhoutsebaan 492 -2110Wijnegem

Redwood Parket En Interieur

Zandweg 5 -2970Schilde

Bij REDWOOD is duurzaamheid troef.Ons doel is onze klanten tevreden te stellen en te houden en dit op een duurzame manier.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Oaze

Lisperstraat 74 -2500Lier

heeft zich gespecialiseerd in totale binnen- en buitenrenovaties. van particulier tot industrie, van woning en winkel tot kantoor. Wij maken uw droomproject waar.

I.r.s.btech

Schoonmansveld 48 -2870Puurs

btech verdeelt bouwspecialiteiten naar professionele handelaars, houthandels en doe-het-zelfzaken. btech beschikt over een assortiment van isolatie, dakprodukten tot binnen- en b

Wood & Floors

Hoogboomsteenweg 77 -2950Kapellen