U zocht op: parket kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Parket Center

Ter Ferrants 16 -8520Kuurne

Parketcenter, uw partner/specialist in parket, kurk, laminaat en plafond uit Kuurne (West-Vlaanderen).

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Lechat Machines V.d.r.

Paddevijverstraat 64 -8900Ieper

Verhuurt en verkoopt bijna alles voorbouw, industrie, tuin en doe-het-zelfHITACHI - KONGSKILDE - SOLIDE-WACKER - KUBOTA - SGB - CROWNPannenlift, bouwlift, hoogwerkersBreekhamers, trilplaten, stroomgroepen ...

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Fremozia

Rijweg 93 -3020Herent

Welkom bij Fremozia. Wilt u parket kopen? Dan bent u aan het juiste adres. In onze toonzaal vindt u een ruim aanbod houten vloeren. Wij kunnen tevens uw parket plaatsen, of verlenen advies aan doe-het-zelvers.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Martin Van Cleven Algemene Bouw- En Vloeronderneming

Nijverheidsstraat 1 -8650Houthulst

Onderneming gespecialiseerd in vloeren, wandtegels, natuursteen. Twee adressen Nijverheidsstraat 1 in 8650 Houthulst en Veurnestraat 15, 8660 De Panne

Bona

Leuvensesteenweg 542c.3 -1930Zaventem

Bona heeft een assortiment onderhoudsproducten voor de professional, zoals cleaners, refreshers, reparatieproducten etc. Ook is er een assortiment speciaal voor de consument. Dit zijn kant-en-klare producten om het dagelijks onderhoud te ...

Warpy J. P.

Parklaan 24 -2300Turnhout

Bouwen en verbouwen doe je met professioneel materieel. Dat vindt u bij Warpy JP nv in de grootste keuze. Met vakkundig advies en een optimale service.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

At-rent

Industriepark Rosteyne 19 -9060Zelzate

Welkom bij @-rent verhuur. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van allerlei gereedschappen en machines. Wij streven ernaar een zo groot mogelijke service te bieden aan onze klanten en dit 7/7.

Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Solum Tegels

Koning Albertstraat 13 -2381Ravels

Tegels voor alle ruimtes, indien gewenst geplaatst door onze eigen dienst.

Eurostone

Westmeerbeeksteenweg 41 -2221Booischot

Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers en producenten in binnen- en buitenland en stellen zo een uitgebreid en kwalitatief gamma tegels, natuursteen, parket, laminaat, terrastegels en badkamertegels samen

Top Tegel 04

Menenstraat 142 -8980Geluveld

Bij Top Tegel 04 vind je alle soorten tegels. Zowel terrastegels als vloertegels,wandtegels, parket tegels, natuursteen tegels of mozaiek tegels.

Luxabouw

Gaston Roelandtsstraat 16 -8020Oostkamp

Op zoek naar een tegelwinkel die voor jou een weg baant tussen de ruime keuze keramische tegels en/of natuursteen?

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Serry Tegels, Natuursteen En Parket

Leuvensesteenweg 396 -3190Boortmeerbeek

Laat je inspireren en bezoek de toonzaal!

Auro - Tech

Patershoek 16 -9111Belsele

Voor zowel kleine als grote wensen op het gebied van Chapewerken, Vloerisolatie, Akoestische isolatie, Vloeren en Parket bent U bij Auro-Tech aan het juiste adres.

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Blondeel Parket

't Walletje 14 -8300Knokke-heist

Hout à la carte. wij zijn uit het goede hout gesneden. Onze pecialiteit: parket van Franse eik Parket blondeel Blondeel Parket, Knokke-Heist, Belgique, Belgium, België, Belgien, Proximedia, parket, vloer, plaatsing, verkoop, parketspecialist, woning,

Quadrowood

Oostrozebekestraat 167 -8760Meulebeke

Import en verkoop van houten vloerbekleding. Teakvloeren, meerlaags parket, industrieel hoogkant parket

Cat Rental Store

Ambachtenstraat 15 -8870Izegem

verhuur van allerhande machines voor verschillende sectoren

Bio Home

Zone Kamp C 12 -2260Westerlo

Bio Home is opgestart in 1980 vanuit een ideologisch standpunt natuurlijke producten verdelen die veilig zijn voor mens en milieu

Parket Depot Lachappelle

Noordersingel 7 -2140Antwerpen

Klassieke parketvloeren Eigen plaatsing-& herstellingsdienst Restauratie plancher, parket- en plankenvloer Advies & verkoop voor "Doe-het-zelf"

Hm Parket

Koornblomme 68 -8490Jabbeke

specialisatie: Het verkopen, plaatsen en renoveren van uw houten vloer. Het bedrijf staat borg voor het leveren van topkwaliteit.

Guva Parket

Postbaan 72k -2910Essen

Familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop, plaatsing, onderhoud en levering van parket, laminaat en vinyl vloeren.

Holz - Bois

Bosdel 41 -3600Genk

Fireworks Splice HTML Holzbois-Welkom-Holzbois-Bienvenue-Holzbois-Welcome

Ab Loc

Normandiëstraat 32-36 -1081Koekelberg

Importation et vente de ponçeuses de parquet et vente de matériel destiné à la construction TARTARI VENTE DE PONCEUSES SCHUURMACHINE VERKOOP Parquets, plancher, ponçeuses, vente, construction, bâtiment, machine, kunzle, tasin, pièces, parket, schuure

Woodeko

Brusselsesteenweg 149 -1785Merchtem

Verkoop van deurkrukken via website www.deurkrukjes.com

Janson Floor

Nijverheidslaan 3 -8570Vichte

VLOERRENOVATIEherpolijsten, verzoeten, opblinken, alle natuursteenvloerenPARKETRENOVATIEschuren en verglanzenTAPIJTREINIGINGvast tapijt en losse tapijten

Bosq

Blarenberglaan 6 -2800Mechelen

Ambacht en metier. Materialenkennis en een niet onbelangrijke zin voor innovatie. Naast zijn activiteiten als exclusieve fabrikant van Bulo ontwikkelt Bosq ook zelf ook eigen projecten in fineerhout.

Medussa

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

[ WWW.MEDUSSA.BE ] medussa,medusa,lier,heist,op,den,berg,debbie,marc,govaerts,goovarts,govaarts, bouwantiek,bouwen,bouw,architecturaal,architecturals,doors,windows,frames,pillars,floors,tiles, antiques,antiek,antik,antikhandel,ant

Bouwspecialiteiten Mertens

Vaartstraat 125 -2490Balen

Mertens Vloeren is al jaren dé referentie in verkoop en plaatsing van uw vloeren & tegels, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Beau-fort

Legen Heirweg 8 -9890Gavere

Beau-Fort is een Belgische fabrikant. Onze producten worden gebruikt in de horeca, op het strand, op de camping of op de werf en bieden uw klanten alle comfort. Wij werken voor professionele gebruikers, voor groothandels en voor verdelers.

Sandune

Kortrijksestraat 473 -8020Oostkamp

Bouwdepot

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Toegewijde professionals in de bouwsector kiezen zorgvuldig de beste bouwmaterialen voor elke klus. Je mag er dan ook zeker van zijn dat wij alleen maar bouwproducten online verkopen die de professional wilt gebruiken.

Leoti

Boondaalse Steenweg 200 -1050Elsene

Filip Kuppens

Dendermondsesteenweg 73 -9270Laarne

De firma Kuppens, voorheen De Coster, is reeds sedert 1968 actief in de garagepoortensector

Dan Parket+

Roeselaarsestraat 503 -8870Izegem

Linea Nova Interieur

Wilgierlaan(moe) 12 -9500Geraardsbergen

Een nieuwe keuken kopen Linea Nova is gespecialiseerd in maatkeukens. Wij vertrekken bij ons ontwerp vanuit uw levensstijl. Ontdek ons werk hier!

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

City Decor - City Clean

Blaasveldstraat 139 -2830Willebroek

CityDecor verzorgt Schilderwerken, behangen,vloerbekleding,ontmossen en herschilderen, waterbehandeling, verkoop van verf,... .:] Citydecor.be [:. Schilder, werken, Londerzeel, Tisselt, CityDecor, City, Decor, heks, verf, schilderen

Cevo Market

Meulemanslaan 28 -2260Westerlo

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.

Construct Group Company

Antwerpsesteenweg 19 -2630Aartselaar

Zelfbouwmarkt

Ring-west 11 -9400Ninove

Zelfbouwmarkt opende in 1980 voor het eerst de deuren en evolueerde al snel naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en woon-en interieurdecoratie.

Double Fun

Koning Albertstraat 24 -2610Antwerpen

B.j. Parket

Industriestraat 44 -9240Zele

Marc Verneert

Veerstraat(u) 44 -9290Berlare

Bouwcon

Sint-jorisstraat 126 -8730Beernem

Houthandel A. De Sutter

Issegem 5 -9860Oosterzele

Houthandel De Sutter te Balegem: Bij ons kunt u terecht voor alle soorten hout. Houthandel De Sutter houthandel de sutter,balegem,oosterzele,belgië,belgique,proximedia,houthandel,de sutter,houthandelaar,bout,bois,platen,isolatiemateriaal,parket,pvc,v

F & T

Riemstraat 4 -2000Antwerpen

Leveren en plaatsen van massieve parketten, kleuren op maat, toonzaal open op zondagErkend Parketplaatser

Morgaline

Leuvensesteenweg 923 -1140Evere

Decotrap

Mijnwerkerslaan 42 -3550Heusden-zolder

Als pioniers in het plaatsen van moderne trappen, komen we met iets uniek en baanbrekend voor de dag. Onze Trap-o-theek is een toonzaal waarin u zelf uw trap op een heel envoudige manier kan samenstellen.

Kompakt

Industrielaan 12 -2250Olen

is een gespecialiseerde schrijnwerkerij, uitgerust om op een hoogtechnologische manier HPL (= high pressure laminate) te verwerken, en de geproduceerde onderdelen door ervaren montagetechniekers te plaatsen.

Van Aerschot Vastgoedbeheer

Tiensesteenweg 99 -3360Bierbeek

Welkom op de website van Vloer- en tegelwerken Van Doren.Wij werken niet alleen met tegels en trappen van de beste kwaliteit ,maar bieden u ook een vakkundige plaatsing en informatie omtrent de verschillende materialen.

Blonduyn

Sijselestraat 48 -8730Beernem

A. Keulen

Tournebride 2 -3620Lanaken

Bij AKP Keulen in Lanaken kan je terecht voor een volledig vloerpakket op maat van jouw bouwproject. Van vloerisolatie en chape tot de gewenste afwerking met een keramische tegel, natuursteen, laminaat of parket.

Gardenas

Wissenstraat 3 -9200Dendermonde

Houtzagerijen houtdrogerijen houtschaverijen

Hendrickx

Staatsbaan 253 -3460Bekkevoort

Welkom bij Gedimat Hendrickx in Bekkevoort!Gedimat Hendrickx is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies.

Di Legno Interiors

Troisdorflaan 18 -3600Genk

DI LEGNO geldt in de sector als dé pionier van het verouderen van parket. Di Legno | Welcome DI LEGNO, parket, verouderingstechniek, pionier, eikenhout, gerijpt karakter, grenzeloos inspirerend, eindeloos mooi, eiken vloeren, kasteelvloer, legpatron

Herrebout - Vermander

Heirweg 10 -8520Kuurne

Herrebout-Vermander nv MOULDINGS DECORATION PARQUET FRAMING MOULDINGS DECORATION News Deze site maakt gebruik van cookies, zie ons privacy-statement voor meer info. PARQUET FRAMING Info, privacy