U zocht op: parket kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Parket Depot Lachappelle

Noordersingel 7 -2140Antwerpen

Klassieke parketvloeren Eigen plaatsing-& herstellingsdienst Restauratie plancher, parket- en plankenvloer Advies & verkoop voor "Doe-het-zelf"

B-import

Woudlaan 8 -2610Antwerpen

Bosq

Blarenberglaan 6 -2800Mechelen

Ambacht en metier. Materialenkennis en een niet onbelangrijke zin voor innovatie. Naast zijn activiteiten als exclusieve fabrikant van Bulo ontwikkelt Bosq ook zelf ook eigen projecten in fineerhout.

Bouwdepot

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Toegewijde professionals in de bouwsector kiezen zorgvuldig de beste bouwmaterialen voor elke klus. Je mag er dan ook zeker van zijn dat wij alleen maar bouwproducten online verkopen die de professional wilt gebruiken.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Double Fun

Koning Albertstraat 24 -2610Antwerpen

Construct Group Company

Antwerpsesteenweg 19 -2630Aartselaar

Kera Renovatie

Wenigerstraat 75 -2150Borsbeek