U zocht op: parket plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Benedetti

Grote Baan 92 -2235Hulshout

Een van de mooiste zaken in raamdecoratie van de Benelux. Keuze uit meer dan 10.000 stoffen. Gratis advies van onze binnenhuisarchitecten. ToonzaalIndustriepark 46,2235 Hulshout

Parketwerken Wim Daneels

Villerslei 31 -2900Schoten

Bij het vernieuwen van uw reeds bestaande parket bieden wij u onze vakkennis aan.Met professionele machines zorgen wij voor een geringe houtafname om zo nodeloos verlies van houtdikte te vermijden. Dit komt uw parket ten goede. Afhankelijk van ...

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

De Plankerij

Bernum(wie) 11 -2222Heist-op-den-berg

Bij De Plankerij vind je op elk moment het ruimste aanbod aan massief eiken parket en samengesteld eiken parket.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

F & S Projects

Industriepark 22a -2220Heist-op-den-berg

Uiteraard beschikt F&S over ervaren, gemotiveerde plaatsers. Ons team komt met liefde voor het vak Uw parketvloer lijmen, Uw maatkast plaatsen of uw houten terras afwerken.

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.