U zocht op: patenten en octrooien

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Arnold & Siedsma

Meir 24 -2000Antwerpen 1

Een goed idee verdient bescherming.Iets bedenken is één. Uw idee beschermen stap twee. Een goede bescherming geeft de concurrentie het nakijken en waarborgt uw exclusieve rechten. En daarmee het uitzicht op het volle profijt van uw creatieviteit.

Bureau M.f.j. Bockstael

Arenbergstraat 13 -2000Antwerpen 1

Bureau M.F.J. Bockstael. Sinds 1937 dé specialist in bescherming van intellectueel eigendom, octrooien, patenten, merk- en modelbescherming.

Archimedes Patents

Koningshoflei 4 -2900Schoten

Wij zijn een hedendaags octrooi– en merkenbureau dat kennis, vaardigheden en krachten bundelt van experts met jaren van complementaire ervaring op het gebied van de intellectuele eigendom.

Patenthuis

Slachthuisstraat 120 -2300Turnhout

Het patenteren van een uitvinding en het optimaal gebruiken van patenten, oftewel octrooien, binnen uw bedrijf zijn niet vanzelfsprekend.

Gevers Patents

Frankrijklei 53 - 55 -2000Antwerpen 1

Merken en octrooien zijn doeltreffende instrumenten ter verdere ontwikkeling van uw activiteiten: GEVERS is uw partner om deze optimaal te gelde te maken.

AČ Networks

Battelsesteenweg 455 -2800Mechelen

A2 networks a² networks is uw onafhankelijke netwerkspecialist voor turn-key oplossingen. op deze site vind u alle informatie over onze netwerk diensten a² networks is uw onafhankelijke netwerkspecialist voor turn-key oplossingen op deze site vind u ...

Carglass

Boomsesteenweg 10 -2630Aartselaar

Plaatsing, vervanging voertuig- beglazing - Herstelling voertuigbeglazing - Plaatsing antidiefstalgravering - Verkoop van ruitenwissers.