U zocht op: personeel events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Ambrosia Fijnkeuken

Stormsschranslaan 4 -2570Duffel

Omdat u als bedrijfsleider of professional een cateraar wil die perfect begrijpt wat uw wensen zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een receptie voor collega?s, een buffet of walking dinner voor klanten.

Indoorkarting Antwerpen

Noorderlaan 95a -2030Antwerpen

Indoor karting Antwerpen, de unieke fun gelegenheid voor al uw bedijfsevenementen en -feestjes, 5000 m² indoor fun en plezier

Sidony Ballooning

Houten Schoen 5 -9100Sint-niklaas

Sidony Ballooning - Wij gaan met u de lucht in voor enkele uurtjes onvergetelijke natuurexploitatie ballonvaren overal in Belgi? en buitenland - ga voor de eerste keer van de grond met een luchtballon!

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Wima-sint-niklaas

Boomsesteenweg 9 -2627Schelle

Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas. Welkom op onze site, bij Wima kan u veel meer dan bowlen alleen. Welkom bij Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

All Eventz People - Top Services Belgium

Wezelsebaan 192 -2900Schoten

All EventZ People is een dynamisch, creatief "hands on" evenementen kantoor gespecialiseerd in personeelsondersteuning, begeleiding en het aansturen van teams op uw event.

The Boosting Company

Begijnenstraat 39 -2800Mechelen

The Boosting Company is de brand name voor alle B2B oplossingen van Salesboosting bvba en AVH Consulting bvba.

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95 -2000Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.

T Hooghuys

Hemelshoek 235 -2590Berlaar

?t Hooghuys in Berlaar is een uniek stukje 16de eeuws erfgoed dat, na 2 jaar intensief restaureren, tot de verbeelding spreekt als decor voor vergaderingen, teambuildings, incentives, huwelijksrecepties en thema-events.

Yellow-red Kv Mechelen

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

KV Mechelen is de legendarische voetbalploeg uit de Belgische eerste klasse. Kom op Malinwa kijken naar je favoriete clubiconen!

Aconcept Interim

Noorderlaan 50 -2060Antwerpen 6

A concept interim wil met zijn klanten (bedrijven alsook uitzendkrachten) een lange termijnrelatie opbouwen en met een kwalitatief doorgedreven service op een conceptuele manier een persoonlijke aanpak garanderen.

Harpo - Speechless

Haarstraat 11 -2000 Antwerpen 1

Coaching in communicatie in het algemeen en coaching en training in verbale en non verbale communicatie in het bijzonder.

Elewijt Center

Tervuursesteenweg 564 -1982Elewijt

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd.een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers.all-in pakketten naar ieders budgetgratis parking voor 250 wagens

De Lokeend

Generaal Belliardstraat 11 -2000Antwerpen 1

Feesten aannemers restaurants algemeen restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten bedrijfsfeesten

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

Jesco Auto Training School

Ooievaarsnest 33 -2870Ruisbroek (antwerpen)

Verkeersveiligheid is erg belangrijk. De economische en sociale kost van ongevallen is immens ! Een aangepaste opleiding door specialisten is dé stap naar een veiliger verkeer voor u, uw medewerkers, uw familie, ... voor iedereen.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.