U zocht op: personeel events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Escape Events

Aarschotsebaan 89 -1910Kampenhout

Evenement organisatie voor bedrijven en organisatie van actieve events en seminars

Cum Laude Organisatiebureau

Beningstraat 51 -2230Herselt

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty...

Candycard

Hellegatstraat 4 -2590Berlaar

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Ambrosia Fijnkeuken

Stormsschranslaan 4 -2570Duffel

Omdat u als bedrijfsleider of professional een cateraar wil die perfect begrijpt wat uw wensen zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een receptie voor collega?s, een buffet of walking dinner voor klanten.

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Wima-sint-niklaas

Boomsesteenweg 9 -2627Schelle

Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas. Welkom op onze site, bij Wima kan u veel meer dan bowlen alleen. Welkom bij Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Aqua Heaven Leuven

Nerviërsstraat 37 -3000Leuven

Het exclusieve kader en de unieke decors lenen zich voor kleine privé-aangelegenheden. U kan bij Aqua Heaven Leuven terecht voor de organisatie van verjaardags-, en vrijgezellenfeesten.Cadeaubonnen kunnen perfect gebruikt worden als incentives of...

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

The Boosting Company

Begijnenstraat 39 -2800Mechelen

The Boosting Company is de brand name voor alle B2B oplossingen van Salesboosting bvba en AVH Consulting bvba.

T Hooghuys

Hemelshoek 235 -2590Berlaar

?t Hooghuys in Berlaar is een uniek stukje 16de eeuws erfgoed dat, na 2 jaar intensief restaureren, tot de verbeelding spreekt als decor voor vergaderingen, teambuildings, incentives, huwelijksrecepties en thema-events.

Yellow-red Kv Mechelen

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

KV Mechelen is de legendarische voetbalploeg uit de Belgische eerste klasse. Kom op Malinwa kijken naar je favoriete clubiconen!

Elewijt Center

Tervuursesteenweg 564 -1982Elewijt

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd.een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers.all-in pakketten naar ieders budgetgratis parking voor 250 wagens

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Jesco Auto Training School

Ooievaarsnest 33 -2870Ruisbroek (antwerpen)

Verkeersveiligheid is erg belangrijk. De economische en sociale kost van ongevallen is immens ! Een aangepaste opleiding door specialisten is dé stap naar een veiliger verkeer voor u, uw medewerkers, uw familie, ... voor iedereen.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.