U zocht op: personeel huren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Aqua Heaven Leuven

Nerviërsstraat 37 -3000Leuven

Het exclusieve kader en de unieke decors lenen zich voor kleine privé-aangelegenheden. U kan bij Aqua Heaven Leuven terecht voor de organisatie van verjaardags-, en vrijgezellenfeesten.Cadeaubonnen kunnen perfect gebruikt worden als incentives of...

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

Huis Van Dijck

Nijverheidsstraat 15 -2570Duffel

Huis van Dijck is sinds 1949 actief voor elk trouwfeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest in Mechelen, Tervuren, Brussel, Hove en omstreken. Ongekende reputatie voor uw evenementen in een prachtig kader.

Elewijt Center

Tervuursesteenweg 564 -1982Elewijt

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd.een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers.all-in pakketten naar ieders budgetgratis parking voor 250 wagens

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Dewachter-dictus

Kerkstraat 6 -2570Duffel

3RI4EN is de ideale partner voor uw events. Nodig uw klanten of medewerkers uit in stijl. Wij bieden u een aparte zaal aan tot 60 personen. Hotspot voor uw draadloze internetverbinding.

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

Tiosco

Bruulstraat 15 -2235Hulshout

Blue Moon

Kontichsesteenweg 48 -2630Aartselaar

Blue moon is de ideale partner voor de complete technische ondersteuning van uw evenement. Blue Moon zorgt ervoor dat zowel licht, geluid als projectie volledig op punt staan tijdens uw event. Van kleine presentaties tot grotere bedrijfs...

Kris Sels Elektrotechniek

Schriekstraat 35 -2223Heist-op-den-berg

Hytorc Benelux

Ysselaarlaan 65 -2630Aartselaar

HYTORC is wereldwijd actief in oplossingen en gereedschappen voor industriële boutverbindingen.Al 45 jaar brengen wij boltingprocessen naar ‘the next level’.