U zocht op: personeel huren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Antwerp Lift Service

Schoordijk 22 -2170Merksem

Antwerp Lift Service is sinds 1993 gespecialiseerd in het verhuren van ladderliften.Wij verhuren onze liften zowel met als zonder personeel.Onze ladderliften kunnen reiken tot de 14 de verdieping.

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95 -2000Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.

Eqin

Oosterweelsteenweg 57 -2030Antwerpen

Verhuur van professioneel materiaal- Stroom, lucht, warmte, licht- Accommodatie en opslag- Pompen- Lasapparatuur- Gereedschappen en toestellen- Reinigingsapparatuur- Meettoestellen enveiligheidsapparatuur ...

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

De Lokeend

Generaal Belliardstraat 11 -2000Antwerpen 1

Feesten aannemers restaurants algemeen restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten bedrijfsfeesten

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

Huis Van Dijck

Nijverheidsstraat 15 -2570Duffel

Huis van Dijck is sinds 1949 actief voor elk trouwfeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest in Mechelen, Tervuren, Brussel, Hove en omstreken. Ongekende reputatie voor uw evenementen in een prachtig kader.

Cafe-mangerie De Kaasboerin

Schotensesteenweg 381 -2100Deurne (antwerpen)

Het cateringbedrijf Mark Liebrecht opende al een tijdje geleden zijn nieuw hoofdhuis. Café Mangerie "De Kaasboerin" is gelegen op de Schotensesteenweg 381 te Deurne.Het volledige vernieuwde en uitgebreide pand bedient momenteel 100 zitplaatsen in...

Elewijt Center

Tervuursesteenweg 564 -1982Elewijt

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd.een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers.all-in pakketten naar ieders budgetgratis parking voor 250 wagens

Wima Meeting Hall

Boomse Steenweg 31 -2627Schelle

San Marco Village is de unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De verzorgde catering en de persoonlijke service van onze familiezaak zal u en uw gasten zeker bekoren. Rond het mooie overdekte marktplein, vindt u gethematiseerde...

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Dewachter-dictus

Kerkstraat 6 -2570Duffel

3RI4EN is de ideale partner voor uw events. Nodig uw klanten of medewerkers uit in stijl. Wij bieden u een aparte zaal aan tot 60 personen. Hotspot voor uw draadloze internetverbinding.

Feestzaal Zilte Zoen

Nieuwe Steenweg 60 -9140Elversele

feestzaal Zilte Zoen is gespecialiseerd in Huwelijksfeesten - Themarestaurant - Feestzaal - Seminarie - Traiteurdienst - Rouwmaaltijden - Modeshows

Colors Roomijs De Frietkar

Vosstraat 9 -2140Borgerhout (antwerpen)

Organiseert u een trouwfeest, verjaardagsfeest, babyborrel of personeelsfeest? Cr?merie Colors zorgt op al uw feesten voor een ludieke invulling van uw catering.

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

Blue Moon

Kontichsesteenweg 48 -2630Aartselaar

Blue moon is de ideale partner voor de complete technische ondersteuning van uw evenement. Blue Moon zorgt ervoor dat zowel licht, geluid als projectie volledig op punt staan tijdens uw event. Van kleine presentaties tot grotere bedrijfs...

Hytorc Benelux

Ysselaarlaan 65 -2630Aartselaar

HYTORC is wereldwijd actief in oplossingen en gereedschappen voor industriële boutverbindingen.Al 45 jaar brengen wij boltingprocessen naar ‘the next level’.

Petrec

Hoogveld 96 -9200Dendermonde