U zocht op: personeelsfeesten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sidony Ballooning

Houten Schoen 5 -9100Sint-niklaas

Sidony Ballooning - Wij gaan met u de lucht in voor enkele uurtjes onvergetelijke natuurexploitatie ballonvaren overal in Belgi? en buitenland - ga voor de eerste keer van de grond met een luchtballon!

Feestzalen Roxy

Nieuwkerkenstraat 297 -9100Sint-niklaas

Feestzalen van 20 tot 300 personenHuwelijksfeesten, communiefeestenAlle feestelijkhedenEvenementen met optredens van artiestenEigen keuken - Airco aanwezigSfeervolle chalet in unieke tuinGelegenheid voor recepties, personeelsfeesten ...

De Graanmaat

Grote Markt 24 -9100Sint-niklaas

Restaurants algemeen feesten aannemers congressen organisatie personeelsfeesten tafelhouders productvoorstellingen seminaries in aula seminaries organisatie bedrijfsfeesten feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie restaurants fra

Scala Chocolates

Stationsstraat 9 -9100Sint-niklaas

Aan originaliteit is er in Scala zeker geen gebrek ! Allereerst is er het gezellige bioscoop-decor en de balkons die uitgeven op de dansvloer. Je kan er stijlvolle feesten geven tot 250 personen, maar ook voor intiemere gezelschappen.

Serwir Renardeau

Koningin Astridlaan 57 -9100Sint-niklaas

Serwir hotel Sint-Niklaas is een riant viersterren hotel dat naast de 37 kamers beschikt over een restaurant “Renardeau”, een brasserie “The Balloon”, een cosy bar en uitzonderlijke seminariefaciliteiten.