U zocht op: pharma

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lensfactory

Helststraat 150-159 -2630Aartselaar

Lensfactory : medisch verantwoord lenzen dragen! Partner in oogzorg voor apotheker en ophtalmoloog

Cool Trans Smits

Lichterveld 15 -2870Puurs

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Tec

Sint-pietersvliet 3 -2000Antwerpen 1

TEC is een onafhankelijk technisch consultancy bureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, bouw en telecom. Bekijk onze vacatures op www.tec.be!

Leo Pharma

Duwijckstraat 17 -2500Lier

LEO Pharma beschikt over meer dan 110 jaar aan ervaring in dermatologie. Deze kennis wordt ingezet om voortdurend te herinvesteren en te hernieuwen.

Pharma Logistics

Zandvoortstraat 3 -2800Mechelen

Pharma Logistics SA NV Pharma Logistics nv pharma logistics,huizingen,médicament,MEDICAMENT,pharmacie,apotheek,grossiste,laboratoire,distribution,distributie,belgie,belgique,BELGIQUE,medicijnen,labo,pharma

Hessenatie Logistics

Terbekehofdreef 19 B -2610Wilrijk (antwerpen)

Als logistieke dienstverlener staat Hessenatie Logistics (HL) in voor zowel de uitvoering als de aansturing en de engineering van logistieke stromen, evenals supply chain adviesverlening, voor individuele bedrijven of voor een groep van bedrijven.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Deonta Executive

Kleine Mierenstraat 16 -2801Heffen

KMO s spelen een vitale rol in onze samenleving. Als bedrijfsleider bepaal jij of jouw KMO slaagt en die rol waarmaakt. Loopt het fout in je bedrijf?

City-pharma

Kammenstraat 61 -2000Antwerpen

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Magis Pharma

Keizershoek 336 -2550Kontich

Magis Pharma is een farmaceutische onderneming gespecialiseerd in individuele therapieën voor patiënten. Apotheken kunnen met Magis Pharma werken als partner voor het kopen van grondstoffen, bereidingsondersteuning of afgewerkte producten

Kela Pharma

Industriepark-west 68 -9100Sint-niklaas

D En D Pharma

Cogels-osylei 86 -2600Antwerpen