U zocht op: plaatmateriaal hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwmaterialen L. Van Den Broeck

Berlaarsesteenweg 128 -2500Lier

Leverancier van gereedschappen, alle doe-het-zelfmaterialen en afwerkingsproducten, met een professioneel accent

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Erwal

Vesten(bev) 57 -9120Beveren

Flexibiliteit, kwaliteit, service & knowhow; het zijn geen holle slogans, wel onze dagelijkse routine. Bij ons kunnen zowel professionelen als particulieren terecht voor alle mogelijke bouwmaterialen, beton, hout en vakkundig advies. t.

Glashandel Nuyens

Hoogboomsteenweg 151 -2950Kapellen

Smeets & Co

Vosveld 1 -2110Wijnegem

Opgericht in 1940, is Stylin`Art een familiebedrijf met traditie. Zij biedt een uitgebreide waaier van decoratieve plaatmaterialen voor keuken- en meubelmakers, interieurinrichters, ontwerpers en architecten.

Woodtex

Boomsesteenweg 680 -2610Antwerpen

Welkom bij Woodtex, houthandel en bouwmarkt Welkom bij Woodtex, houthandel en bouwmarkt woodtex, antwerpen, boom, boomsesteenweg, hout, plaatmateriaal, parket, muur, muren, plafond, deuren, binnendeuren, tuin, trappen, doehetzelf, doe-het-zelf, keuke

Cypers

Vosveld 16 -2110Wijnegem

Cypers bouwt al meer dan 90 jaar mee aan het succes van professionele meubelmakers, schrijnwerkers, keukenbouwers, architecten en interieurarchitecten. Uw perfect eindproduct begint bij de keuze van het juiste plaatmateriaal.

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Tilborghs Hout En Intérieur

Onderzeel 7 -2920Kalmthout

Dak- constructie- en tuinhout, plaatmateriaal, isolatie, pvc- en gyprocproducten, veluxramen, wand- en gevelbekleding, trespa, … en dit zowel voor particulieren als voor professionelen.

Beveka Productions

Ambachtsstraat 2 -2390Malle

Met onze modern uitgeruste stockageruimte, kantoor en toonzaal, zorgen wij voor een uitermate volledig en divers voorraadprogramma in standaard platen. In ons uitgebreid en ultra-modern machinepark kunnen al onze plaatmaterialen verwerkt worden tot m

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Meubel - Project

Molenveldstraat 19b -2630Aartselaar

www.meubel-project.be meubel meubels maatwerk mdf schrijnwerk schrijnwerkerij keuken keukens badkamer badkamers schuifdeuren deuren meubel-project project bvba schilder schildermeubelen mdfwerken melamine formica plaatmateriaal hout massief engelsest

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.