U zocht op: plaatsen containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Bonaugure

Duivenstraat 86 -2800Mechelen

Bonaugure. Voor al uw recyclage van oude metalen en afbraakwerken. Tevens verzorgen wij een containerdienst.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

Cetem Containers (belgium)

Luithagen-haven 9 -2030Antwerpen 3

Cetem Containers is reeds jaren actief in de verkoop, verhuur en ombouw van stalen zeecontainers. Wij bieden hiervoor zowel nieuwe als tweedehands containers aan.

Off Site Belgium

Kempischdok-westkaai 101 -2000Antwerpen

Wij hebben reeds 16 jaar ervaring in de productie van mobiele badkamers en werken met de meest hoogstaande technologie in eigen huis.

Bito Systems

Boomsesteenweg 97 -2630Aartselaar

BITO produceert kwalitatieve opslagmaterialen en orderverzamelsystemen en biedt een uitgebreid productengamma van diverse stellingsystemen, doorrolsystemen, kunststofbakken alsook producten voor opslag, werkplaats- en orderverzamelomgevingen.

Hahbo

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Hahbo prefab houtbouw in massief hout ideaal als werfkeet, bouwkeet, tijdelijke gebouwen, scoutslokalen, noodkerken, klaslokalen,... HAHBO: Prefab Houtbouw in massief hout

Odth

Doelhaagstraat 72 -2840Rumst

ODTH is een gezond logistiek bedrijf dat zijn klanten het beste antwoord wil geven op hun logistieke vragen. Via autoweg, spoorweg of waterweg. Op meer dan 25 jaar tijd hebben we heel wat ervaring opgedaan in het handelen en opslaan van alle...

Claes H.

Galgelei 14 -2520Emblem

Welkom op de site van Claes Hans containers. Wij zijn gevestigd in Ranst en U kan bij ons terecht voor alle grondwerken, afbraakwerken, ontbossing in de provincie Antwerpen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verhuren van containers.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Gagelmans Recycling

Oud Sluisstraat 3 -2110Wijnegem

Centraal gelegen in industriezone ´Den Hoek´ Dagelijks open voor aankoop van oude metalen, autowrakken en AEEA.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Special Cargo Logistics

Santvoortbeeklaan 25 -2100Antwerpen

SCL biedt u een gamma van logistieke activiteiten met focus op multimodaal vervoer van chemicaliën, gevaarlijke goederen, strategische zendingen of kostbare vrachten.

Rdr Infra

Beverenstraat 80a -9150Kruibeke

Onze firma heeft jarenlange ervaren medewerkers in de aanleg en lassen van leidingen & kabels voor gas, water, afvalwater, elektriciteit en telecom ook hebben wij een afdeling gespecialiseerd in elektrotechniek.

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Janssens Groep

Polenlaan(dkl) 1 -9170Sint-gillis-waas

ontmossen, reinigen, daken, gevels, leien, pannen, opritten, kakkerlakken, muizen, ratten, opstijgend vocht, injecteren, truck-wash, mobile, sportvelden, betonherstelling, ongediertebestrijding, pestcontrole, industriegebouwen, ontvettingswerken, opk

Pieter Parket

Jan Sanderslaan 131 -2620Hemiksem