U zocht op: plaatsen garagepoorten nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwbedrijf Vandersmissen

Terbermenweg 64 -3540Herk-de-stad

Door onze ervaring inzake het samenstellen en uitwerken van dossiers kunnen wij een vlot contact en coördinatie verzorgen voor de creatie van alle nodige elementen van een bouwproject.

Arp Bouw & Interieur

Olmenstraat 21 -3500Hasselt

Aannemer ARP Bouw & Interieur legt zich toe op het volledige bouwen en renoveren alsook de interieur afwerking van gebouwen in klassiek of modern design.

Limburgse Industriële Dakwerken

Industrieweg 1019 -3540Herk-de-stad

Limburgse Industriële Dakwerken of LID is de geschikte partner voor alle soorten dakwerken voor particulieren, industrie en openbare instellingen.

Algemeen Bouw Comfort Villa

Genkersteenweg 32 -3500Hasselt

Sinds 1985 is ABC-Villa actief in de villa- en traditionele woningbouw in België en een gedeelte van Nederland. Al die tijd al varen we als villabouwers een eigen koers door te kiezen voor een gepersonaliseerde aanpak van ieder bouwproject.

Jan Uytterhaegen

Gallicstraat 11 -3300Tienen

Wij doen onderhoud en herstellingen op traditionele toestellen van alle merken

Lemmens Marc

Engstegenseweg 48 -3520Zonhoven

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Zonhoven, maar zijn actief in heel België. Met meer dan twintig jaar ervaring in plaatsing en vervaardiging van ramen en deuren in PVC,aluminium en hout.

Andre Lambrechts

Torenstraat 39 -3384Glabbeek

In het jaar 1930 stichtte Louis Lambrechts een firma op in Zuurbemde (Glabbeek) die zich specialiseerde in schrijn-en timmerwerken.

Pl-construct

Tuinwijk 17 -3293Diest

Uw woning bouwen of verbouwen: laat het met een gerust hart aan ons over.Omdat wij in de loop der jaren heel wat ervaring hebben opgebouwd, kunt u op beide oren slapen als u een beroep op ons doet voor het bouwen of verbouwen van uw woning

Stijl

Schuttershof 19 -3550Heusden-zolder

Bouwbedrijf Putzeys D & A

Zoutleeuwse Steenweg 14 -3440Zoutleeuw