U zocht op: plaatsen garagepoorten renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dehennin & Zoon

Hauthem 39 -3320Hoegaarden

Opriiten, parkings, sierbestrating, terassen, tuinaanleg en onderhoud, vijvers aanleg, plaatsen afsluitingen, kleiklinkers, kasseien, bankirai, drainagewerken, kleine renovatiewerken

A. Meeus En Zoon

Aarschotsesteenweg 370 -3300Tienen

Dakwerken Meeus is een dynamische onderneming gespecialiseerd in dak- en gevelwerken. Over drie generaties is Meeus en Zoon van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een all-round bvba werkzaam voor overheid, industrie en particulieren.

Wood Works

Zangstraat 22 -3830Wellen

Je kan bij ons terecht voor al je schrijnwerk op maat. Met oog voor detail en een correcte afwerking zorgt Jonathan voor een persoonlijke aanpak waarbij hij luistert naar jullie vragen en wensen.

G&a Renovatie

Roland Snyersstraat 5 -3890Gingelom

Arp Bouw & Interieur

Olmenstraat 21 -3500Hasselt

Aannemer ARP Bouw & Interieur legt zich toe op het volledige bouwen en renoveren alsook de interieur afwerking van gebouwen in klassiek of modern design.

Limburgse Industriële Dakwerken

Industrieweg 1019 -3540Herk-de-stad

Limburgse Industriële Dakwerken of LID is de geschikte partner voor alle soorten dakwerken voor particulieren, industrie en openbare instellingen.

Best

Berkenhof 4 -3290Diest

Uw dromen zijn onze passie. BESTbvba is een jonge, dynamische en flexibele onderneming, die zich specialiseert in voorontwerp, projectontwikkeling, renovatie- en verbouwingswerken. Wij concentreren ons op renovatieprojecten uit de streek door vaklui