U zocht op: plaatsen zonne energie installaties

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electro Peter Aerts

Europark 35 -3620Lanaken

Sinds 15 jaar staat Electro Peter Aerts (EPA) garant voor een kwaliteitsvolle, professionele service. In het begin hield EPA zich voornamelijk bezig met algemene elektriciteitswerken, later met airco en sinds enige tijd met plaatsen van zonnepanelen

Decc-solutions

Priesterhaagstraat 12 -3600Genk

Insaver

Senator A. Jeurissenlaan 1160 -3520Zonhoven

Insaver is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in isolatietechnieken.Wij kiezen steeds voor kwaliteitsproducten en kwalitatief hoogstaande afwerking.Voor spouwmuur- en dakisolatie werken we samen met Knauf insulation.

Danny Moors

Bremakker 49 -3740Bilzen

We doen: verwarming, sanitair, airco, zonne-energie, warmtepompen en ventilatie.En uiteraard onderhouden wij uw installatie tot in de puntjes.Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Vert-energie

Rooi 94 -3740Bilzen

Wij zijn actief begonnen in het jaar 1998 met zelf onze woningen te zetten , waardoor we de kriebels hebben gekregen om hier in deze trend verder te gaan.