U zocht op: plaatsing vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Maes J. & Zoon

Buizegemlei 23 -2650Edegem

Installatie van verwarming, airco en ventilatie | overig loodgieterswerk

Firma Staelens

Aven Ackers(ver) 3 -9130Beveren

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Tegelbedrijf Daelemans

Koningin Astridlaan 58a -2550Kontich

Als familiebedrijf is Tegelbedrijf Daelemans uit Kontich reeds 30 jaar gespecialiseerd in verkoop en plaatsing van vloertegels en wandtegels alsook industriële vloertegels.

Verhaert & Co

Ter Stratenweg 35 -2520Oelegem

Verhaert & Co, al vier generaties dé specialist in glastegels.

Steenhouwerij Van Wouwe

Nijverheidsstraat 3a -2960Brecht

Vandaag de dag kan de klant bij ons terecht voor natuursteen en vloeren vanaf de ruwbouw tot en met de binnenafwerking.

Jonny De Beule

Doornpark 65 -9120Beveren-waas

Debeule, waardevol in water en warmte. Badkamerrenovatie en installatie verwarming.

Cito

Prins Leopoldlei 20 -2640Mortsel

Cito bvba neemt elk renovatieproject onder handen. Van afbraakwerken tot het leveren van een sleutel op de deur woning.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Van Oirschot Verwarmingsgroothandel

Vosveld 7 A -2110Wijnegem

Als technische groothandel bieden wij de laatste jaren ook producten aan voor ventilatie, regenwaterinstallaties, waterbehandeling,Via onze filiaalmedewerkers , account managers en nu ook onze webshop kan u meer info vinden i.v.m. ons uitgebreid ...

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Falconers@work

Oud Gooreind 14 -2990Wuustwezel

Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht voor een roofvogeldemonstratie. evenementen feestjes scholen/bedrijf beurzen middeleeuwse gebeuren (tentenkampen, bv) .....

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Parket Depot Lachappelle

Noordersingel 7 -2140Antwerpen

Klassieke parketvloeren Eigen plaatsing-& herstellingsdienst Restauratie plancher, parket- en plankenvloer Advies & verkoop voor "Doe-het-zelf"

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Van De Velde

Antwerpsestraat 106 -2850Boom

Wij bieden zowel op vlak van verwarming als sanitair een zeer uitgebreid gamma.Wij verzorgen niet enkel volledig afgewerkte projecten, maar bieden op uw maat gemaakte pakketten voor zelfplaatsing. Uiteraard met de nodige technische ondersteuning.