U zocht op: plaatsing vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Tegelbedrijf Daelemans

Koningin Astridlaan 58a -2550Kontich

Als familiebedrijf is Tegelbedrijf Daelemans uit Kontich reeds 30 jaar gespecialiseerd in verkoop en plaatsing van vloertegels en wandtegels alsook industriële vloertegels.

Optitherm

Mechelsesteenweg 588 -1800Vilvoorde

OPTITHERM UW PARTNER IN VERWARMING SANITAIR EN VERLUCHTING

Vm Pro Team

Jozef Van Hovestraat 88 -1950Kraainem

Onze dynamische KMO kreeg een nieuw onderkomen in Kraainem en de realisatie van een nieuwe bedrijfsafdeling, VM-Projects. De specialist van schilderwerken en behangwerken tot volledige renovatieprojecten.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

H.v. Interieur

Mechelsesteenweg 711 -3020Herent

De één komt bij ons aankloppen voor een totaalrenovatie, de ander alleen voor een tapijt. Het maakt niet uit hoeveel je bij ons bestelt, iedereen krijgt dezelfde service en toewijding.

Van De Velde

Antwerpsestraat 106 -2850Boom

Wij bieden zowel op vlak van verwarming als sanitair een zeer uitgebreid gamma.Wij verzorgen niet enkel volledig afgewerkte projecten, maar bieden op uw maat gemaakte pakketten voor zelfplaatsing. Uiteraard met de nodige technische ondersteuning.

Gulisano

Diestsesteenweg(pel) 20 -3212Lubbeek

Decoratiewerken Gulisano BVBA uit Lubbeek (Leuven). U kan bij ons terecht voor binnen -en buiten-schilderwerken, behangwerken, alle types van vloerbekleding, plaatsing van gyproc plafonds en alle soorten van gordijnen en zonwering.