U zocht op: planten verhuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

C En F Plantenadvies

Polendam 36 -2340Beerse

Verkoop/verhuur van plantenbakken voor kantoor. Vakkundige aanplanting in aarde- en hydrocultuur. Zijden planten. Maandelijks onderhoud... Vraag vrijblijvend ons deskundig advies voor uw interieurdecoratie.

Flora World

Hellegatstraat 6 -2590Berlaar

Kunstbloemen, kunstplanten, zijdebloemenThemaverhuur, verhuur planten en bloemenZijdeplanten en -bomen,artificiële plantenKerstversiering, verhuur kerstbomenKerstdecoratie, paasdecoratie, Valentijn,Halloween, carnaval, beach, ...

Plantrent

Polendam 36 1 -2340Beerse

Plantrent is gespecialiseerd in de verhuur van levende planten en planten-bloemendecoratie voor allerlei festiviteiten, evenementen, beurzen, tentoonstellingen e.d. Als het iets meer mag zijn?

Power Solutions

Blikstraat 2 -2110Wijnegem

Het aanbod diesel gedreven stroomgeneratoren van Power Solutions bestaat uit vermogens van 33kVA tot en met 1250kVA. Zo hebben we wereldwijd al veel internationale power projecten uitgevoerd zoals de Olympische Winterspelen in Sochi.

Florarent

De Schietboog 45 -2970Schilde

Verhuur van exclusieve planten voor evenementen voor bedrijven en partikulieren.

Tuinsfeer

Tibourstraat 42 -2560Nijlen