U zocht op: planten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Roy Wim

Gierlebaan 129 -2275Lille

Koel- en plantenvervoer. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een dynamische onderneming, gespecialiseerd in vervoer van bloemen, planten en medicijnen.

Tuinen Heylen

Oevelenberg 41 -2275Lille

Van landelijk tot modern –van landschap - tot wilde natuur.

Artuin

Broekzijstraat 125 -2275Lille

artuin tuinarchitect tuinarchitectuur tuinarchitecten Lille Werner Verreth Geert Tormans kwekerijen Artuin tuinarchitecten tuinarchitect tuinarchitectuur tuinarchitecten Werner Verreth Geert Tormans kwekerijen Antwerpen Belgie ontwerp tuinen privé t

Delidis

Kloosterstraat 58 -2275Lille

Zowel klanten als leveranciers rekenen op onze ervaring, bekwaamheid en toewijding om verse groenten, fruit en vlees te selecteren, te behandelen en te verdelen.

Multi Home

Wechelsebaan 71 -2275Lille

het assortiment enorm is uitgebreid, gaande van alles wat betreft het doe-het-zelf gebeuren, van sanitair, van tuinartikelen en machines tot zelfs wand- en vloertegels voor binnen en buiten.

Het Grote Gebouw

Kloosterstraat 58 -2275Lille

In Sint-Katelijne-Waver bij Mechelen wordt in het begin van de jaren vijftig de groenteveiling opgericht. Jos stopt met tuinieren en start met een groothandel in groenten en fruit. De handel floreert zo dat in 1954 personeel en vrachtwagens worden in

Artuin Groen

Broekzijstraat 125 -2275Lille