U zocht op: plat dak kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Easyroof

SchaliËnhoevedreef 5f -2800Mechelen

Zelfbouwpakket voor platte daken in EPDM rubber, gemakkelijk zelf te plaatsen. Meer dan de helft goedkoper dan de dakwerker.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Zelfdakstore Herentals

Vennen 38 -2200Herentals

Bij Zelfdakstore in Eke of Herentals kan je terecht voor EPDM- dakbedekking. Kopen kan je heel eenvoudig door onze offertetool in te vullen.

Stroeckx Afbraakwerken

Van Asschestraat 47 -2160Wommelgem

Onze service kan gaan van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds, daken enzovoort

Cobalt Blue Invest

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Rasenberg rietdekkers bvba. Specialist in het plaatsen en onderhouden van rieten daken Rasenberg Rietdekkers bvba. Rasenberg,riet,rieten daken,riet daken,rieten dak,carports,theehuisje,theehuisjes,carport,goedkoop,goedkoopste,prieel,voliere,wuustweze

Van Put

Oude Baan 31 -2550Kontich

Bk-build

Jules Moretuslei 424 -2610Antwerpen

Hema Concept

Mechelsesteenweg 1 -2018Antwerpen