U zocht op: plat dak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Roofcleaners

Dorp West 86 -2070Zwijndrecht

Roofcleaners Algemene dakwerken is een jong bedrijf met maar liefst 15 jaar ervaring in de bouw. Wij willen onze klanten zo goed als mogelijk helpen bij het realiseren van een waterdichte oplossing voor hun dak.

Roofit

Flor Alpaertsstraat 75 -2600Antwerpen

Wij werken met een professioneel en hecht team die er telkens naar streeft een zo goed mogelijk resultaat bij U af te leveren. Bij ons geen middelmatige uitvoering of slechte materialen, maar een verzorgde aanpak onder hoge garanties.

Apers En Partners

Pierre Van Den Eedenstraat 44 -2660Antwerpen

Apers en Partners is, met meer dan 30 jaar ervaring in huis, dè referentie in oplossingen voor dak- & gevelbekleding, zowel voor renovatie, nieuwbouw als industriebouw.

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Dakwerken De Donder

Daalstraat 159 -1852Grimbergen

Dakwerken De Donder staat voor een hecht teamvan geschoolde dakdekkers

Gvt Daksystemen

Nieuwe Donk 44 -2100Antwerpen

Met meer dan 15 jaar ervaring, beantwoorden we al uw vragen over dakbedekkingen en gevelrenovaties. En leveren we altijd het beste werk af.

Easyroof

SchaliËnhoevedreef 5f -2800Mechelen

Zelfbouwpakket voor platte daken in EPDM rubber, gemakkelijk zelf te plaatsen. Meer dan de helft goedkoper dan de dakwerker.

Blommaert

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart, mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie.

Thimax

Driegoten 62 -9220Hamme (vl.)

Dakwerken Feyaerts Nico

Adolf De Landtsheerstraat 17 -9255Buggenhout