U zocht op: platformen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

Metaalkonstructie De Clercq

Zwaarveld 11a -9220Hamme (vl.)

Enkele van onze specialiteiten zijn: industriebouw - staalbouwwoning, Stalen liggers, kolommen, allerei ondersteuningen voor de bouwindustrie, totaalontwerp en realisatie van brandstofdepots, plaatsen van tanks, leidingswerk, pompen en toebehoren...

O.r.a. Liften

Koornbloemstraat 148 -2610Antwerpen

Wij zijn uw specialist in het aanpassen en bouwen van liften volgens de laatste veiligheidsnormen en volledig op maat.

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Auctim

Helststraat 47 -2630Aartselaar

Auctim is een nationaal en internationaal veilinghuis makelaarskantoor in industriële roerende goederen met meer dan 20 jaar beroepservaring met gerechtsdeskundigen en experten in veilingen, taxaties en inwinningsbemiddeling.