U zocht op: plooien profielen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Lasertek

Jubellaan 76 -2800Mechelen

Onze specialiteiten liggen in het domein van het industrieel versnijden van platen, buizen en profielen via CO2- lasers en hogedruk-waterstraalsnijmachines.Aangevuld en versterkt door bewerkingen zoals CNC-plooien, lasverbindingen en...

De Cock H. Matrijzen

Frans Smoldersstraat 18 -1932Zaventem

De Cock Matrijzen is gespecialiseerd in matrijzenbouw- en ontwerp, alsook in metaalbewerking van een hoog precisieniveau.

Alulack

Leuvensesteenweg 288 -3190Boortmeerbeek

Met onze 5 moderne en efficiënte productiekettingen, verdeeld over 2 verschillende vestigingen, zijn we heel flexibel en gespecialiseerd in het poederlakken van profielen, vlakke platen, plooiwerk en andere voorwerpen in aluminium.