U zocht op: plooien profielen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Sytelcom

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Aluminiumconstructies. Van eenvoudige tot zeer complexe vormen, kleine of grote afmetingen enkelvoudig buigwerk of afgewerkte constructies, moeilijke of makkelijke profielen. Alle constructies worden indien mogelijk op vraag v/d klant gemaakt.

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Metafor

Vantegemstraat 25 -9230Wetteren

Perswerk, lasersnijden, CNC-plooien, laswerk, matrijzenbouw

Welda

Antwerpsesteenweg 949 -9000Gent

WELDA in Gent-Oostakker is al 40 jaar specialist op het gebied van hoog kwalitatief lasmateriaal, machines, gereedschappen, uitrusting en toebehoren.

De Vroe

Industrielaan 19 -9620Zottegem