U zocht op: plooiwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marchand De Fer Delrue

Sint-rochusstraat(h) 22 -7712Mouscron

J. En H. Demeester

Vagevuurstraat(mar) 49 -8510Kortrijk

Met ruim 50 jaar ervaring staat Demeester N.V. garant voor perfect afgewerkt fijn metaalschrijnwerk met een decoratief karakter.

Vanneste Alexander

Ardooisestraat 91-93 -8870Izegem

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Vanneste Koen

Krommelingstraat 6 -8780Oostrozebeke

We zijn een jong en dynamisch bedrijf en beschikken over een LVD kantbank 4M 17O TON. Onze klanten zijn zowel particulieren, kmo's of industriële bedrijven. Specialiteiten zijn afzuigkappen en dakgoten voor in de b

Fomeco

Blokellestraat(z) 121 -8550Zwevegem

Plaat en buisbewerking Fomeco is de industriële specialist in plaat en buis-bewerking en is vaste toeleverancier van de automobiel-industrie en van de machine-constructeurs.

Desmet Engineering

Wielsbeeksestraat 65 -8710Wielsbeke

Onze hoofdactiviteit bestaat uit engineering op maat waarbij wij een oplossing bieden om industriële toepassingen te automatiseren voor allerlei sectoren (machinebouw)Daarnaast zijn wij toeleverancier voor:conventioneel en CNC draai- en freeswerk..

All Inox Center

Breulstraat 89 -8890Moorslede

Bij All Inox Center staat kwaliteit centraal. Wij bieden U een uitgebreid gamma aan en beschikken over een grote voorraad waarmee we U snel van dienst kunnen zijn. We beschikken over eigen transportmiddelen en werken ook nauw samen met een...

Rano Montage

Industriepark De Bruwaan 10 -9700Oudenaarde

Isora is een innoverend bedrijf dat zich toelegt op snelle en volledige toelevering van aluminium profielen, ramen & deuren, dorpels, plaat -en plooiwerk voor de professional.